LA BASE NÀUTICA

Seu de l’Escola de Vela i Secretaria esportiva del CNEM

escola, vela, cnem, campus vela, casal vela, club nàutic el masnou, base nàutica, instalacions
base nautica, port masnou, maresme, nens,escola, vela, optimist, instalacions

La Secretaria Esportiva del Club Nàutic està ubicada a la Base Nàutica, dins del Port del Masnou. Aquesta instal·lació és la seu de l’Escola de Vela i el lloc des d’on es coordina tota l’activitat nàutica del Club. Actualment, la Secretaria està dirigida per la regatista olímpica del CNEM, Natàlia Via-Dufresne.

La instal·lació té l’equipament necessari per dur a terme el programa d’ensenyament teòric i pràctic de l’Escola de Vela, amb una metodologia que busca una correcta evolució esportiva i motriu de l’alumne.

Els alumnes reben les classes teòriques en dues aules destinades a formació. Pel que fa a la pràctica, la Base compta amb les embarcacions necessàries per dur a terme l’activitat, així com taller i magatzem d’equipament nàutic.

Des de la Base Nàutica s’ofereixen diferents activitats de vela, com el lloguer d’embarcacions i material nàutic . A més, s’imparteixen cursos de vela per a adults durant tot l’any. També s’organitzen activitats de vela per a grups, ja siguin empreses o escoles. A l’estiu, la Base Nàutica acull el Campus de Vela per a nens, nenes i adolescents, de 4 a 17 anys.

L’edifici està equipat amb calefacció d’energia solar i disposa d’un varador propi amb grua per a l’entrada i sortida d’embarcacions.

Regates

Des de la Base Nàutica s’organitzen regularment regates del circuit català, nacional, internacional de tota classe de vela lleugera. Consulta aquí el calendari de regates del Club Nàutic.

El Club té equips de competició en diverses classes de vela lleugera, que entrenen cada setmana. Descobreix els equips, els entrenadors i el treball que fan.

APRÈN A NAVEGAR

ESCOLA DE VELA PER A NENS I ADULTS TOT L'ANY

Activitats relacionades