Cistella

tancar

CONSULTA ELS HORARIS DE LES ACTIVITATS ESPORTIVES

2 SALES DE FITNESS

1 SALA D’SPINNING

PISTA DE VOLEI PLATJA

TENIS PLATJA

NATACIÓ

Activitats esportives

Tennis, vòlei platja, rem, natació per a adults i nens. Fitness i entrenaments personals, extraescolars… Descobreix tot el que el CNEM t’ofereix per estar en forma!

Fes esport al Club Nàutic

Ho tenim tot perquè et posis en forma!

A l’àrea Fitness, el Club disposa d’una sala de musculació amb màquines que et faran augmentar la massa muscular i màquines d’exercicis cardiovasculars.

El nostre equip d’entrenadors et guiarà i, si ho desitges, pots realitzar amb ells i elles entrenaments personals per dirigir encara més els teus esforços als teus objectius.

Tenim un horari complet d’activitats dirigides, que es desenvolupen en diversos espais del Club, sempre oberts, ventilats, amb llum natural i vistes al mar, com la sala de spinning o el solàrium.

Des de la intensitat dels exercicis metabòlics (HIIT) a la calma dels estiraments o el ioga, al Nàutic hi trobaràs l’activitat que més et convingui per posar-te en forma.

A la piscina coberta, hi ha classes d’aiguagim, aigua-zumba i natació per a adults i extraescolar per a nadons, nenes, nens fins als 10 anys.

Aquestes i d’altres activitats d’aigua es traslladen a la piscina olímpica exterior quan la temperatura ho permet. També pots realitzar un circuit termal per cuidar-te, relaxar-te i gaudir.

Consulta al nostre equip d’entrenadors i monitors titulats el que més et convé segons els teus interessos i estat de salut! T’hi apuntes?

Marplatja i salut són les coordenades de l’esport al Club Nàutic! A més de la vela, el Club ofereix múltiples opcions en l’àrea esportiva i durant tot l’any.

Les nostres instal·lacions i una ubicació privilegiada davant del mar permeten la pràctica d’activitats esportives diverses, algunes a l’aire lliure i d’altres a l’interior, sempre en sales ben ventilades i gaudint de vistes al mar.

Sorra i mar

Al Club s’entrena cada setmana en rem, vòlei platja i beach tennis. Hi ha equips amateurs i federats, presents en competicions catalanes, espanyoles i internacionals. Amb entrenadors reconeguts dins de cada secció.

A la platja també tenim la Beach Area, on pots practicar i aprendre surf i windsurf, paddle surf, caiac de mar i big paddle. Hi ha cursos durant tot l’any, de tots els nivells.

La petanca també es practica a les pistes que hi ha a la platja del Club. Demana’ns informació sobre l’esport que més t’agradi, omplint el formulari que hi ha més avall.

Horaris d’activitats

Preus Activitats Dirigides

Inclou sala de fitness i totes les activitats dirigides de sala o aigua

AADD (tot el dia) 30€/mes

Gym Jove: de 14 a 28 anys

Inclou sala de fitness i totes les activitats dirigides de sala o aigua

Gym + AADD (tot el dia) 15,50€/mes

Preus Sala Fitness

Sala fitness (tot el dia) 10,50€/mes

Entrenaments personals

Entrenaments personals: AQUÀTIC, FITNESS O PILATES

SOCI IND PT DUO
Bonus (1 sessió) 32€ 50€
Bonus (5 sessions) 150€ 235€
Bonus (10 sessions) 300€ 465€
NO SOCI IND
1 sessió 50€
Bonus (10 sessions) 480€

Gaudeix del mar i la platja tot l'any

FES ESPORT AL CLUB NÀUTIC

BEACH TENNIS, VÒLEI PLATJA, REM, FITNESS, NATACIÓ, ENTRENAMENTS PERSONALS, ACTIVITATS DIRIGIDES DINS I FORA DE L'AIGUA

Scroll To Top
X