Sign in

close
Create an Account
TELÈFON: +34 93 555 06 05

Benvingut a l’espai on l’esport s’escriu amb majúscules

Benvingut a l’espai on l’esport s’escriu amb majúscules i on tens tantes opcions que et serà difícil acabar-te-les totes: classes dirigides que t’ajudaran a ser més fort, àgil, flexible, resistent, relaxat… Espais com l’spa i la sala de fitness on tu marcaràs el teu propi ritme de treball i desconnexió. Activitats alternatives com el padel-surf, caiac, tennis i vòlei platja i tot en un entorn fantàstic, envoltat de sorra, mar i muntanya i amb uns professionals que t’ho faran fàcil, vens amb nosaltres?

ACTIVITATS ESPORTIVES

View Large

Entrenaments personals

 • Àrea esportiva
Nou serveid’entrenament personal.   Perquè un Entrenador Personal?Vols començar a posar-te en forma però no estàs motivat?Vols recuperar-te d’una lesió
View Large

Vòlei Platja

 • Àrea esportiva
Title Un dels jocs tradicionals d’estiu en el nostre Club és el vòlei platja. És habitual sempre trobar algú entrenant
View Large

Tennis platja

 • Àrea esportiva
TENNIS PLATJA Al Club Nàutic el Masnou disposa de l’activitat del Tennis Platja, un esport reglat i reconegut per la
View Large

Paddle surf

 • Àrea esportiva
CURSOS I LLOGUER Practica esport a la platja amb descomptes!Pots fer cursos o lloguer tutelat  del material per hores o

FES-TE SOCI

I GAUDEIX DEL TEU CLUB

365 dies a l’any

HORARI ACTIVITATS

Zona WellnessEspai per a l’esport,la bellesa i la salut.

La zona wellness del Club Nàutic El Masnou és l’espai destinat a l’esport, la bellesa i la salut, dividit en tres àrees de serveis.A l’àrea esportiva s’hi imparteix un ampli programa d’activitats dirigides, alhora que compta amb una sala de fitness amb equipament d’última generació.Aquesta zona acull també un servei de fisioteràpia i estètica a disposició de tots els socis i sòcies del Club.I completa aquesta àrea un tercer espai de spa, equipat amb un circuit d’aigües i una zona termal amb vistes al mar.

ZONA FITNESS

HorariDe 8 a 22 hores, de dilluns a divendres.De 9 a 21 hores, dissabtes.De 9 a 20 hores, diumenges i festius.Gimnàs / Sala de FitnessAquesta zona acull la sala de fitness amb un circuit cardiovascular i uns equips de musculació d’última generació, la sala d’activitats dirigides, la zona d’aigües, el servei d’estètica i massatge i els vestidors dissenyats per donar resposta a totes les necessitats.Amb màquines d’última generació i vistes al mar.

ZONA SPA

HorariDe 8 a 22 hores, de dilluns a divendres.De 9 a 21 hores, dissabtes.De 9 a 20 hores, diumenges i festius.Centre de Thalassoteràpia – aigua salada SPA – Bany d’hidroteràpia

 • Hob-tubs.
 • Gandules i bancs d’hidromassatge

Circuit termal

 • Sauna estàndard (calor sec) i sauna clima (humitat mitja)
 • Bany de vapor
 • Font de gel
 • Dutxes bitèrmiques (ciclònica i cenital)
 • Gandules tèrmiques
Scroll To Top
X
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta nuestro uso de cookies.