VELA PER A ADULTS

L’Escola de Vela del CNEM ofereix activitats nàutiques i cursos de vela per a adults que es desenvolupen durant tot l’any.

Els programes s’adapten a nivell de navegació que tingui la persona i es poden realitzar amb vaixells col·lectius o de vela lleugera com omega, Velic, 420, Topaz i Laser. L’Escola també fa cursos per navegar amb patí català, catamarà, windsurf, surf, paddle surf i caiac de mar.

Totes les activitats inclouen l’ús d’armilla salvavides, material d’escola i ús de vestidors. L’equip de monitors disposa de la titulació oficial ROPEC i Federació Catalana de Vela.

Contacta’ns si vols fer un curs de vela per a adults o si sou un grup i voleu venir a fer vela amb els amics, la família, omplint el formulari que trobaràs aquí baix.

Curs de 9 hores

Curs de vela per a adults de tots els nivells, amb un mínim de 4 persones, on s’ensenya a navegar amb omega, Velic, 420, Topaz i Laser, patí català i catamarà. Es demana la llicència de la Federació. Consulta horaris i disponibilitat.

Sessió individual

Sessió de 2 hores de vela per a adults de tots els nivells. Per navegar amb omega, Velic, 420, Topaz i Laser, patí català i catamarà. Es demana la llicència de la Federació. Consulta horaris i disponibilitat.

Curs de vela per a grups

Des de l’Escola de Vela del CNEM proposem activitats de vela per a adults en grup:

  • Bateig de mar: Sortida de 2 h en vaixell per apropar-vos al medi marítim i al món de la vela.
  • Celebracions i aniversaris amb vela: Consulteu-nos com podem celebrar-ho amb vela!
  • Jornada de vela per a empreses. L’activitat es dirigeix a les empreses que busquen motivar els seus equips i reforçar-ne els valors del treball en equip per aconseguir un objectiu comú.

Totes els cursos de vela es realitzen i coordinen des de la Base Nàutica del Club, situada al Port Esportiu del Masnou.

Si estàs interessat en fer un curs de vela amb el Club Nàutic el Masnou, demana’ns més informació omplint aquest formulari i de seguida ens posarem en contacte amb tu.

bateig, vela, adults, grup, cnem, escola,
creuer, cursos, curs, Club, nàutic, el masnou, escola, vela, esport, salut, platja, mar
Envia'ns el teu missatge

DEMANA INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS DE VELA PER A ADULTS    Activitats relacionades