LLOGUER DE VELA I MATERIAL NÀUTIC

La Base Nàutica del CNEM ofereix el servei de lloguer de vela lleugera, taules de surf i material nàutic. Es pot llogar puntualment o de forma regular. També té magatzem i d’altres serveis auxiliars. El lloguer està disponible de dilluns a diumenge.

Per a tots els lloguers és necessària la llicència de la Federació de Vela o de Surf i cal fer una prova de nivell prèvia per a la qual cal contactar amb antelació amb la coordinadora de la Base Nàutica.

lloguer de vela, lloguer, material, base nàutica, vaixells,

Lloguer de vela i taules

Des de la Base Nàutica es poden llogar taules de surf, windsurf, paddle surf caiacs de mar. Les classes de vaixells de vela lleugera que es poden llogar són raqueros, gambes, omega Làser, 420, Topper, catamarans i patins de vela catalana.

Serveis auxiliars a la Base Nàutica

El CNEM també ofereix als socis, abonats o usuaris puntuals del lloguer, serveis auxiliars com vestits de neoprè, l’ús de vestidors, dutxa, taquilla i magatzem per guardar la taula o vaixell.

Disposem de diversos packs per als socis del CNEM i abonats al servei, amb taula o vaixell, o sense, que inclouen descomptes fins al 20 % en cursos per a adults i lloguer de material nàutic.

  • Consulta les promocions de la Base Nàutica. Demana’ns informació, omplint aquest formulari.
  • Mira els cursos per a adults que tenim a l’Escola de Vela.
Envia'ns el teu missatge

VOLS LLOGAR UN VAIXELL O MATERIAL DE VELA?

    Related Projects