Amb aquest document, volem informar-te de quins són els motius pels quals recollim les teves dades personals, què fem amb ells, quins són els teus drets i de quina forma pots exercir-los. Si de debò t’interessa la destinació de les teves dades, et recomanem que perdis un parell de minuts a llegir-ho.

 

Qui és el responsable de les teves dades?

Identitat: Club Nàutic el Masnou (d’ara endavant, El Club)
Adreça: Carrer Passeig Marítim, s/n (CP. 08320) El Masnou (Barcelona)
Telèfon: (+34) 93 555 06 05
E-mail: comunicacio@nauticmasnou.com
Contacte DPD: https://nauticmasnou.com/contacte/

 

Amb quina finalitat recollim les teves dades personals?

La finalitat principal és la d’informar als socis sobre esdeveniments del club, notícias destacades o de poder respondre a les qüestions que ens planteges sobre els serveis del Club Nàutic així com oferir servei d’assessorament al soci i usuari.

Les dades personals dels nostres clients/socis serà utilitzats per a les gestions administratives i comercials del Club, així com per procedir a les inscripcions i comunicacions de les activitats del Club. A més, serviran per respondre dubtes dels nostres clients, ajudar-los amb qualsevol dubte que pugui sorgir en relació a les nostres activitats, difondre i comunicar les activitats del Club, i pel envio de mailings i convocatòries oficials referents al Club

Aquesta informació la mantindrem emmagatzemada mentre no sol·licitis la seva supressió.

 

Quin és la legitimació per al tractament de les teves dades?

Les bases legals per al tractament de les teves dades són les següents:

Execució del contracte de subscripció per fer-te arribar informació que sigui del teu interès a través dels nostres canals de comunicació.

Obtenció del teu consentiment per respondre a les qüestions que ens planteges a través dels nostres formularis de contacte i de comentaris.

Recorda que no estàs obligat a donar-nos el teu consentiment per al tractament de les teves dades, però de no fer-ho, Club Nàutic el Masnou no podrà fer-te arribar informació que sigui del teu interès a través dels nostres canals de comunicació.

 

A quins destinataris es comunicaran les teves dades de caràcter personal?

Per poder oferir-te els nostres serveis amb una millor qualitat i complir amb les nostres obligacions fiscals, et fem saber que les dades que tu ens facilitis poden ser cedits a:

  • Web del Hosting
  • Web de l’encarregat del desenvolupament de la vostra Web.
  • Web de l’encarregat de l’encarregat de la recollida d’analítiques de la vostra web
  • Empresa de gestió de la base de dades de l’entitat

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals?

El fet que ens hagis cedit les teves dades i ens hagis donat el consentiment per tractar-los, no t’esclavitza a nosaltres. Existeixen una sèrie de drets que pots exercir a qualsevol moment, els quals són:

Drets a sol·licitar l’accés a les teves dades de caràcter personal.

Dret a sol·licitar la rectificació o supressió.

Dret a sol·licitar la limitació del tractament.

Dret a oposar-se al tractament.

Per exercir els teus drets, pots emplenar formulari que trobaràs al següent enllaç.

També t’informem, que si has donat el teu consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-ho a qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Així mateix, t’informem que pots presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, especialment quan no hagis obtingut satisfacció en l’exercici dels teus drets.

 

La Política de Privacitat va ser actualitzada per última vegada el 10 de setembre del 2018.

 

Club Nàutic el Masnou
(+34) 93 555 06 05
comunicacio@nauticmasnou.com