CAMPUS DE VELA DEL CNEM

El Campus de Vela del CNEM és una de les activitats de l’Escola de Vela que més èxit te cada estiu. També s’organitza per Setmana Santa.

Nenes, nens i joves des dels 4 als 17 anys aprenen els fonaments bàsics de la vela amb diferents tipus de vaixells i material nàutic adaptat a la seva edat i nivell de coneixements.

Fes clic en aquest enllaç per accedir a la pàgina del Campus d’Estiu 2021 del Club Nàutic. Del 28 de juny al 10 de setembre. Per a nenes, nenes i joves de 4 a 17 anys. Places limitades.

  • Descarrega’t els tríptics dels Campus de Vela Estiu 2021
Campus de Vela, campus, vela, estiu, 2021
Campus Diversitat, campus, estiu 2021, logo
Comença a navegar amb el CNEM

Campus de Vela infantil

De 4 a 12 anys, al Campus infantil de Vela del CNEM proposem activitats de vela i aquàtiques i també tastets amb Optimist, paddle surf, windsurf i caiac de mar, entre altres activitats lúdiques, esportives i jocs de seguretat.

campus, vela, club, nàutic, el masnou, escola, vela, esport, salut, platja, mar
campus, casal, vela, nens, Club, nàutic, activitat, social
Aprèn i gaudeix del mar aquest estiu

Campus de Vela per a joves

Al Campus de Vela del CNEM per a noies i nois de 12 a 17 anys es practica vela col·lectiva i individual amb patí, catamarà, windsurf, paddle surf o caiac de mar. També hi ha jocs de seguretat, activitats esportives i de cooperació, tallers nàutics de muntatge, meteorologia, educació mediambiental i xerrades sobre diferents aspectes de la vela.

Club, nàutic, el masnou, escola, vela, esport, CNEM, navega, diversió, Maresme, Costa, Barcelona, platja, mar, campus vela, casal vela
escola, vela, cnem, joves, estiu
Envia'ns el teu missatge

DEMANA INFORMACIÓ SOBRE EL CAMPUS DE VELA DEL CNEM    Activitats relacionades