CAMPUS DE VELA DEL CNEM

El Campus de Vela del CNEM és una de les activitats de l’Escola de Vela que més èxit te cada estiu. També s’organitza per Setmana Santa.

Nenes, nens i joves des dels 4 als 17 anys aprenen els fonaments bàsics de la vela amb diferents tipus de vaixells i material nàutic adaptat a la seva edat i nivell de coneixements.

El Campus de Vela de Setmana Santa d’aquest any 2021 ja està preparat! Del 29 de març al 2 d’abril, activitats de vela i aqüàtiques, , esportives, d’aprenentatge i lúdiques per aprendre i gaudir del mar i la vela!

Les inscripcions s’admeten fins el 22 de març enviant un correu a campus@nauticmasnou.com o presencialment a la seu social o a la Base Nàutica del CNEM. Descarrega’t aquí el tríptic informatiu del Campus de Setmana Santa 2021 i el full d’inscripció.

Campus Setmana Santa, vela, esport, 2021, CNEM, club, nàutic, masnou
pdf logo
Comença a navegar amb el CNEM

Campus de Vela infantil

De 4 a 12 anys, al Campus infantil de Vela del CNEM proposem activitats de vela i aqüàtiques i també tastets amb optimist, taula de surf, snooker i caiac de mar, entre d’altres activitats lúdiques, esportives i jocs de seguretat. L’equip de l’Escola de Vela del CNEM treballa ja en el nou Campus de Vela Infantil 2021, que aviat us podrem presentar.

campus, vela, club, nàutic, el masnou, escola, vela, esport, salut, platja, mar
campus vela, campus infantil vela, casal vela nàutic, casal vela nens,Club, nàutic, el masnou, escola, vela, esport, salut, platja, mar
Aprèn i gaudeix del mar aquest estiu

Campus de Vela per a joves

Al Campus de Vela del CNEM per a noies i nois de 12 a 17 anys es practica vela col·lectiva i individualment amb patí, catamarà, windsurf, caiac de mar. També desenvolupem jocs de seguretat, activitats esportives i de cooperació, tallers nàutics de muntatge, meteorologia, educació mediambiental i xerrades sobre diferents aspectes de la vela. L’equip de l’Escola de Vela del CNEM treballa ja en el nou Campus de Vela per a joves 2021, que aviat us podrem presentar.

escola vela cnem velic joves classe, campus vela, casal vela, campus de vela joves
escola, vela, cnem, joves, estiu
Envia'ns el teu missatge

DEMANA INFORMACIÓ SOBRE EL CAMPUS DE VELA DEL CNEM    Activitats relacionades