REM AL CNEM

Vine a fer rem al CNEM! Tenim equips amateurs i de competició. El rem de banc fix és una de les modalitats més antigues, arrelades i populars de navegació. Va ser iniciada pels pescadors, que remaven amb celeritat per arribar a la platja per aconseguir vendre a bon preu la seva captura.

El segle passat, va esdevenir un esport. A Catalunya, va començar a la dècada dels 80. Actualment, es practica a tot el litoral català, cada vegada amb més adeptes.

Rem per a tots i totes al CNEM

Si t’agrada formar part d’un equip, compartir un objectiu comú i estar vinculat al mar, t’agradarà el rem al CNEM! En gaudeixen des dels més petits fins als més veterans, ja que és per a totes les edats. Hi sou benvinguts i benvingudes, sigui de forma amateur o per a competició.

La secció de rem del CNEM, que va començar el 2019, compta amb embarcacions com el llagut català i el batel. A més, es recolza en el rem indoor amb ergòmetres per desenvolupar el càrdio i la musculació dels nostres esportistes.

Regates i competicions de rem

Actualment, tots els esportistes de rem al CNEM formen part de la Federació Catalana de Rem i participen en competicions de tota mena.

Les activitats que es realitzen són variades: regates entre clubs, inspeccions tècniques de rem (ITR), travessies de mitja distància, competicions amateurs i lúdiques de llagut català, de batel i de rem indoor.

Oferim entrenaments setmanals, cursos de perfeccionament, per a timoners, programes de team building per a empreses o col·lectius i jornades de convivència amb altres clubs.

  • Consulta els horaris dels entrenaments amb ergòmetres, més avall, i fes la teva reserva amb l’app del CNEM.
  • Forma part de l’equip de rem del Nàutic, omplint el formulari més avall.
rem, seccio de rem, esport, mar, navegar
Demana informació i apunta't

VINE A L'EQUIP DE REM DEL CLUB NÀUTIC EL MASNOU!

    Related Projects