REM AL CNEM

Vine a fer rem al CNEM! Tenim equips amateur i de competició! Al Nàutic, sabem que el rem de banc fix és una de les modalitats de rem més antigues, arrelades i populars que existeixen en la navegació i en la cultura marítima.

Va ser iniciada pels pescadors, que remaven amb celeritat per arribar a la platja per aconseguir vendre a bon preu la seva captura. El segle passat, va esdevenir un esport. A Catalunya, va començar a la dècada dels 80. Actualment el rem es practica a tot el litoral català.

Rem per a tots i totes al CNEM

Si t’agrada formar part d’un equip, compartir un objectiu comú i estar vinculat al mar, t’agradarà el rem al CNEM! En gaudeixen des dels més petits fins als més veterans, ja que és per a totes les edats. Hi sou benvinguts i benvingudes, ja sigui de forma amateur o per a competició.

La secció de rem del CNEM, que va començar el 2019, compta amb embarcacions com el llagut català i el batel. A més, es recolza en el rem indoor amb ergòmetres per desenvolupar el cardio i la musculació dels nostres esportistes.

Regates i competicions de rem

Actualment, tots els esportistes de rem al CNEM formen part de la Federació Catalana de Rem i participen en competicions de tot tipus i format.

Les activitats que es realitzen són variades: regates entre clubs, inspeccions tècniques de rem (ITR), travessies de mitja distància, competicions amateur i lúdiques de llagut català, competicions de batel i de rem indoor.

Oferim entrenaments setmanals, cursos de perfeccionament, cursos de timoners, programes de team building per a empreses o col·lectius i jornades de convivència amb d’altres clubs.

Si estàs interessat o interessada en fer rem al Club Nàutic el Masnou, no ho dubtis i demana’ns més informació omplint aquest formulari i de seguida ens posarem en contacte amb tu!

rem, seccio de rem, esport, mar, navegar
Envia'ns el teu missatge

DEMANA INFORMACIÓ SOBRE EL REM AL CLUB NÀUTIC EL MASNOU    Activitats relacionades