Cistella

tancar

L'ESCOLA DE VELA DEL CNEM

Activitats i cursos per a nens i adults tot l'any

L’Escola de Vela del Club Nàutic El Masnou està oberta a tothom i en actiu tot l’any. Està reconeguda per l’Escola Catalana de Vela, és a dir, els cursos de vela que impartim són reglats i segueixen els nivells d’ensenyament estàndard. Un equip de monitors i monitores titulats imparteix les classes pràctiques i teòriques. Actualment, l’escola està dirigida per la regatista olímpica del CNEM, Pol Rives.

Situada a la Base Nàutica que el CNEM té al Port Esportiu del Masnou, l’Escola de Vela compta amb les embarcacions i el material adequats per a l’aprenentatge. En finalitzar els cursos, els alumnes reben el carnet que certifica el nivell assolit.

A més de la vessant pedagògica, l’escola és escenari de regates del circuit català, nacionals, internacionals, i també socials. Consulta aquí el calendari de regates del Club.

L’Escola de Vela del CNEM té equips de competició en diverses classes, que entrenen cada setmana. Descobreix els equips de competició del Nàutic, els seus entrenadors i el treball que fan.

escola de vela, navegar, joves, mar, vela, activitat, nens
escola de vela, base nàutica, port, masnou

LA BASE NÀUTICA

És la seu de l’Escola de Vela i la Secretaria esportiva del CNEM, des d’on es coordina tota l’activitat nàutica.

La instal·lació té l’equipament necessari per dur a terme el programa d’ensenyament teòric i pràctic, amb una metodologia que busca una correcta evolució esportiva i motriu de l’alumne.

Els alumnes de l’Escola de Vela reben les classes teòriques en dues aules destinades a formació. Pel que fa a la pràctica, la Base compta amb les embarcacions necessàries per dur a terme l’activitat, així com taller i magatzem d’equipament nàutic.

L’edifici de la Base Nàutica està equipat amb calefacció d’energia solar i disposa d’un varador propi amb grua per a l’entrada i sortida d’embarcacions.

ACTIVITATS ESCOLA DE VELA

Cursos de vela tot l'any per a nens i adults, vela inclusiva, campus de vela, lloguer de vaixells i activitats per a grups, escoles i empreses. Descobreix tot el que el CNEM t'ofereix en vela i esports náutics!
VINE A NAVEGAR EN VELA LLEUGERA

DEMANA INFORMACIÓ SOBRE CURSOS I LLOGUER A L'ESCOLA DE VELA


    Scroll To Top
    X