VELA PER A NENS, ESCOLES I GRUPS

L’Escola de Vela del CNEM proposa diferents activitats nàutiques i cursos de vela per a nens, nenes i joves, al llarg del curs escolar. Els programes s’adapten a l’edat dels alumnes i l’experiència en navegació.

El Nàutic també ofereix activitats nàutiques i cursos de vela per a escoles i Ampes que vulguin incloure aquests esports dins del currículum o bé com una activitat extraescolar.

Tenim múltiples opcions d’activitats i cursos de vela per a infants de totes les edats, perquè vinguis a aprendre a navegar i gaudeixis del mar!

 • Contacta amb nosaltres si vols més informació, omplint el formulari que trobaràs aquí avall.

Vela tot l'any

Cursos de vela per a nens, nenes i joves, dissenyats per a aquells que gaudeixen de la navegació i volen practicar-la tot l’any. Els vaixells poden ser col·lectius, com raquero, gamba, omega; dobles, com el 420, topaz, Velic; o bé individuals, com Optimist, Europa o ILCA. Es divideixen per edats i per experiència en la navegació. De 4 a 17 anys.

 • Demana informació a l’Escola de Vela del Club, i coneix els equips de competició del Nàutic i els seus entrenadors.

Curs multiactivitats al CNEM

Programa per a la pràctica de diferents esports nàutics, de platja, fitness i de vela, que es poden desenvolupar a les instal·lacions del CNEM. La finalitat és trobar l’esport més adequat a les característiques i gustos personals.

S’inclou la navegació a vela, amb llaüt (rem), tennis i vòlei platja, activitats de fitness, paddle surf o caiac. De 7 a 17 anys.

 • Demana més informació enviant el formulari més avall.

Optimist

És l’embarcació ideal per aconseguir autonomia i començar a iniciar-se en la competició individual de vela. L’objectiu de l’equip de regates d’Optimist és participar en el campionat de Catalunya, classificar-se i continuar competint l’any següent al nivell G2. De 6 a 12 anys.

Accés a Tècnic 1 de Vela

Formació per a la prova d’accés del curs de Tècnic 1 de Vela, de la Federació Catalana de Vela. En aquesta formació s’obté un certificat que acredita les competències professionals i tècniques de navegació a vela bàsiques en aparell fix i lliure.

 • Demana’ns més informació enviant el formulari més avall.

Vela per a escoles i grups

Des de l’Escola de Vela del CNEM proposem activitats nàutiques en grup dirigides a escoles de Primària i Secundària, Batxillerat, cicles formatius i crèdits universitaris.

 • Bateig de mar: Sortida de 2 h per apropar el grup al medi marítim i al món de la vela, amb vaixells dirigits per monitors titulats de l’Escola de Vela.
 • Jornada multiactivitat de vela: Per trencar la rutina practicant vela amb diferents vaixells i d’altres esports nàutics com el surf o el caiac.
 • Crèdits de síntesi de vela: L’Escola de Vela ofereix sessions de navegació de 3 a 5 dies. Es proven diferents vaixells amb l’objectiu d’aprendre a navegar amb autonomia.
 • Curs trimestral de vela: La vela com activitat d’educació física, en format de 10 sessions, una per setmana i realització d’exàmens igual com es fa a l’assignatura d’Educació Física de qualsevol escola.
 • La vela com extraescolar: Oferim aquesta activitat com una extraescolar per a les AMPA de les escoles properes.

Tots els cursos i activitats de vela es realitzen i coordinen des de la Base Nàutica del Club, situada al Port Esportiu del Masnou.

 • Si estàs interessat, demana’ns més informació omplint aquest formulari i de seguida ens posarem en contacte amb tu.
nena campus vela infantil curs escola cnem
Setmana Esport Escolar, vela, escoles, grups, escola de vela, vela escolar

EXTRAESCOLARS CONTINUÏTAT

continuitat vela - Base nautica

El nostre objectiu és iniciar, ja des de ben petits, als nostres joves grumets a la pràctica de la Vela i dels esports nàutics d’una forma lúdica i educativa. La nostra finalitat es que s’aficionin i creixin practicant un

esport sa, fomentant un estil de vida saludable, inculcant valors i fent consciencia del respecte a la natura.

Pels que ja tenen coneixements i autonomia en el món de la vela; l’objectiu és seguir amb la pràctica de l’esport, trobar una modalitat on es sentint identificats i millorar la tècnica.

 • 1r Trimestre: de Setembre a Desembre
 • 2n Trimestre: de Gener a Març
 • 3r Trimestre: d’Abril a Juny
Envia'ns el teu missatge

VOLS INFORMACIÓ SOBRE CURSOS O ACTIVITATS DE VELA PER A NENS I ESCOLES?

  Related Projects