VELA PER A NENS, ESCOLES I GRUPS

L’Escola de Vela del CNEM proposa diferents activitats nàutiques i cursos de vela per a nens, nenes i joves, al llarg del curs escolar. Els programes s’adapten a l’edat dels alumnes i l’experiència en navegació.

El Nàutic també ofereix activitats nàutiques i cursos de vela per a escoles i Ampes que vulguin incloure aquests esports dins del currículum o bé com una activitat extraescolar.

Tenim múltiples opcions d’activitats i cursos de vela per a infants de totes les edats, perquè vinguis a aprendre a navegar i gaudeixis del mar!

 • Contacta amb nosaltres si vols més informació, omplint el formulari que trobaràs aquí avall.

Vela tot l'any

Cursos de vela per a nens, nenes i joves, dissenyats per a aquells que gaudeixen de la navegació i volen practicar-la tot l’any. Els vaixells poden ser col·lectius, com raquero, gamba, omega; dobles, com el 420, topaz, Velic; o bé individuals, com Optimist, Europa o ILCA. Es divideixen per edats i per experiència en la navegació. De 4 a 17 anys.

 • Demana informació a l’Escola de Vela del Club, i coneix els equips de competició del Nàutic i els seus entrenadors.

Curs multiactivitats al CNEM

Programa per a la pràctica de diferents esports nàutics, de platja, fitness i de vela, que es poden desenvolupar a les instal·lacions del CNEM. La finalitat és trobar l’esport més adequat a les característiques i gustos personals.

S’inclou la navegació a vela, amb llaüt (rem), tennis i vòlei platja, activitats de fitness, paddle surf o caiac. De 7 a 17 anys.

 • Demana més informació enviant el formulari més avall.

Optimist

És l’embarcació ideal per aconseguir autonomia i començar a iniciar-se en la competició individual de vela. L’objectiu de l’equip de regates d’Optimist és participar en el campionat de Catalunya, classificar-se i continuar competint l’any següent al nivell G2. De 6 a 12 anys.

Accés a Tècnic 1 de Vela

Formació per a la prova d’accés del curs de Tècnic 1 de Vela, de la Federació Catalana de Vela. En aquesta formació s’obté un certificat que acredita les competències professionals i tècniques de navegació a vela bàsiques en aparell fix i lliure.

 • Demana’ns més informació enviant el formulari més avall.

Vela per a escoles i grups

Des de l’Escola de Vela del CNEM proposem activitats nàutiques en grup dirigides a escoles de Primària i Secundària, Batxillerat, cicles formatius i crèdits universitaris.

 • Bateig de mar: Sortida de 2 h per apropar el grup al medi marítim i al món de la vela, amb vaixells dirigits per monitors titulats de l’Escola de Vela.
 • Jornada multiactivitat de vela: Per trencar la rutina practicant vela amb diferents vaixells i d’altres esports nàutics com el surf o el caiac.
 • Crèdits de síntesi de vela: L’Escola de Vela ofereix sessions de navegació de 3 a 5 dies. Es proven diferents vaixells amb l’objectiu d’aprendre a navegar amb autonomia.
 • Curs trimestral de vela: La vela com activitat d’educació física, en format de 10 sessions, una per setmana i realització d’exàmens igual com es fa a l’assignatura d’Educació Física de qualsevol escola.
 • La vela com extraescolar: Oferim aquesta activitat com una extraescolar per a les AMPA de les escoles properes.

Tots els cursos i activitats de vela es realitzen i coordinen des de la Base Nàutica del Club, situada al Port Esportiu del Masnou.

 • Si estàs interessat, demana’ns més informació omplint aquest formulari i de seguida ens posarem en contacte amb tu.
nena campus vela infantil curs escola cnem
Club, nàutic, el masnou, escola, vela, CNEM, Optimist, equip, flota, regata
Setmana Esport Escolar, vela, escoles, grups, escola de vela, vela escolar
Envia'ns el teu missatge

VOLS INFORMACIÓ SOBRE CURSOS O ACTIVITATS DE VELA PER A NENS I ESCOLES?  Activitats relacionades