LA PLATJA DEL CLUB

Per relaxar-te i per posar-te en forma, descobreix tot el que pots fer

platja, club, nàutic, estiu, instalacions
platja, club nàutic, gandula, parasols, nàutic, estiu, relax

La platja del Club Nàutic és una àrea davant del Club delimitada per als socis i sòcies, amb servei de gandules i para-sols. Amb accés directe des del Club, també hi ha tres pistes de vòlei i beach tennis, dos camps de petanca i una zona per a la sortida i arribada d’embarcacions com taules de paddle surf o windsurf o el patí català.

Aquest és el punt de trobada de la flota de patinaires del Club, que sovint surt a fer regates i passejos pel mar, quan les condicions de vent ho permeten.

Esports nàutics

A la platja del Club es troba la Beach Area, on s’ofereix la possibilitat de practicar diversos esports nàutics, com el paddle surf, surf, windsurf, caiac i big paddle. Es pot llogar el material necessari per sortir al mar o bé es pots aprendre aquests esports amb cursos d’aprenentatge, tècnica i perfeccionament, durant tot l’any.

La Beach Area és una escola reconeguda per l’Escola Catalana de Vela i la Federació Espanyola de Surf.

Esports de platja

La platja del Club es manté activa tot l’any amb les escoles federades de vòlei i beach tennis. Les instal·lacions del Club són excel·lents per entrenar i disputar-hi campionats de Catalunya i d’Espanya, com passa sovint. Al Club, tenim equips de diferents nivells, des dels inicials als més avançats i federats, tant en vòlei com en tennis.

Al Club Nàutic El Masnou, la platja no és només per prendre el sol i banyar-se! 😉

HORARIS ACTIVITATS CLUB

Fes clic al quadrat per seleccionar els horaris

Mar, platja, esport, salut

GAUDEIX DE LES INSTAL·LACIONS

Piscina olímpica, piscina coberta, spa, circuit termal, platja amb equipament, àrea infantil... en un entorn privilegiat

Activitats relacionades