Sign in

close
Create an Account

SOCIAL ÀREA

Activitats de tot tipus
i per a totes les edats

En el nostre Club s’organitzen activitats de tot tipus i per a totes les edats, des de sortides culturals, tallers d’escriptura, tertúlies literàries, xerrades i conferències, fins a campionats socials i les tradicionals festes de la nostra entitat, tot això perquè els nostres socis i sòcies puguin gaudir de moments plens de diversió, cultura i jocs.

ACTIVITATS SOCIALS

FES-TE SOCI

I GAUDEIX DEL TEU CLUB

365 dies a l’any

SEU SOCIAL

La seu social del Club Nàutic El Masnou es troba ubicada immediatament abans de l’accés al Port Esportiu. Construïda l’any 1967, està distribuïda en planta principal, planta noble i planta baixa.

club nàutic el masnou, cnem, tennis platja, beach tennis, esport, platja, mar

PLANTA PLATJA

L’espai exterior compta amb una zona d’avarada de patins de vela, una zona de platja equipada amb para-sols i gandules, pistes de petanca, camp de futbol platja i, durant la temporada d’estiu, camp de vòlei-platja.

PLANTA PRINCIPAL

Des del vestíbul de la planta principal es pot accedir a les plantes superiors i inferiors de l’edifici. Aquesta planta acull les àrees de Recepció i Administració del Club Nàutic El Masnou i la zona de Cafeteria i Restaurant.

En aquesta mateixa planta trobem dues àmplies terrasses que compten amb solàrium i piscina olímpica, piscina infantil, dutxes exteriors i parc infantil.

PLANTA NOBLE

La planta noble es troba situada en el nivell superior de l’edifici i compta amb una sala de TV, sala d’estar i mirador i sala de jocs de taula.

Scroll To Top
X