Sign in

close
Create an Account
TELÈFON: +34 93 555 06 05

Activitats de tot tipus
i per a totes les edats

En el nostre Club s’organitzen activitats de tot tipus i per a totes les edats, des de sortides culturals, tallers d’escriptura, tertúlies literàries, xerrades i conferències, fins a campionats socials i les tradicionals festes de la nostra entitat, tot això perquè els nostres socis i sòcies puguin gaudir de moments plens de diversió, cultura i jocs.

ACTIVITATS SOCIALS

View Large

Nit de vela

  • Àrea social
NIT DE LA VELA Cada any celebrem la festa socio-esportiva més emblemàtica del nostre Club, la Gran Nit de la
View Large

Jocs socials

  • Àrea social
Els Jocs Socials del Clubomplen d’activitatla nostra Seu Social Ens tornem a trobar amb un clàssic del Club, els nostres
View Large

Feste socials

  • Àrea social
FESTES SOCIALS El mes de juliol de cada any celebrem la Festa Social del Club, on s’inaugura la piscina exterior.En

FES-TE SOCI

I GAUDEIX DEL TEU CLUB

365 dies a l’any

Sóm l’únic centre de Thalassoteràpia de la comarca del Maresme Sud. Tant la zona SPA com la piscina exterior són d’aigua salada, la qual cosa permet gaudir dels avantatges de l’aigua de mar durant tot l’any.

La seu social del Club Nàutic El Masnou es troba ubicada immediatament abans de l’accés al Port Esportiu. Construïda l’any 1967, està distribuïda en planta principal, planta noble i planta baixa.

Planta principal

Des del vestíbul de la planta principal es pot accedir a les plantes superiors i inferiors de l’edifici. Aquesta planta acull les àrees de Recepció i Administració del Club Nàutic El Masnou i la zona de Cafeteria i Restaurant.

En aquesta mateixa planta trobem dues àmplies terrasses que compten amb solàrium i piscina olímpica, piscina infantil, dutxes exteriors i parc infantil.

Planta noble

La planta noble es troba situada en el nivell superior de l’edifici i compta amb una sala de TV, sala d’estar i mirador i sala de jocs de taula.

Planta baixa, a nivell del mar

Espai interior:
S’hi pot accedir des de la planta principal (des de la zona de la piscina olímpica o des del vestíbul), o bé directament des de la platja.

Aquesta planta acull tota la zona wellness (sala de circuit cardiovascular i equips de musculació i sala activitats dirigides, zona d’aigües i servei d’estètica i massatge) i els vestidors.

El marc d’aquestes instal·lacions és de tot punt immillorable, perquè tant la sala de musculació com la zona d’aigües es troben situades amb vistes al mar.

Planta baixa, a nivell del mar

Espai exterior:
L’espai exterior compta amb una zona d’avarada de patins de vela, una zona de platja equipada amb para-sols i gandules, pistes de petanca, camp de futbol platja i, durant la temporada d’estiu, camp de vòlei-platja.

Scroll To Top
X
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia en nuestro sitio web. Al navegar por este sitio web, usted acepta nuestro uso de cookies.