ACTIVITATS PER A NENS I NENES

Els nens i les nenes són la nineta dels ulls del Club Nàutic! Volem que el Club sigui el seu lloc preferit per divertir-se, gaudir i trobar-se amb els amics tot l’any i, sobretot, a l’estiu!

Al Club celebrem les festes del calendari escolar, com la Castanyada i el Halloween, el Carnestoltes i la recollida de cartes dels Patges Reials. Fem amb concursos de disfresses, tallers de manualitats i xocolatades per berenar. També convoquem concursos de dibuix i activitats creatives.

Totes les àrees del Club Nàutic organitzen activitats pensades i dedicades per a les nenes i nens.

campus de vela, campus set santa 2021 nens i nenes platja
activitats, nens, nenes, disfresses, cnem, carnestoltes, social

Escola de Vela

A la Base Nàutica del Club, situada al Port del Masnou, nenes i nenes són protagonistes de moltes de les activitats que es monten. Des dels 4 anys, es poden fer cursos trimestrals o intensius per aprendre a navegar en vela lleugera, i fins i tot podeu organitzar un “tastet de mar” per a un grup de nenes i nens. Descobreix totes les activitats de vela que el Club Nàutic té disponibles per a nenes i nens.

L’Escola de Vela és el lloc on acudir si volen provar l’esport de la vela. Està reconeguda per la Federació Catalana de Vela i té diverses flotes de competició a partir de 6 anys. Per als joves, l’Escola té un programa de voluntariat de vela que els permetrà endinsar-se en el món de la vela i la organització de regates, així com participar en activitats de vela inclusiva i social.

A l’estiu i també per Setmana Santa, nenes, nens i joves vénen al Nàutic per gaudir i aprendre als campus de vela i esportiu. De 4 a 17 anys, cada any apleguen més de 150 infants i joves a les instal·lacions del Club.

Àrea esportiva

A l’Àrea esportiva del Club, nenes, nens i joves poden venir a aprendre diferents esports nàutics i de platja durant tot l’any. El Club té escoles federades de beach tennis i vòlei platja. A més, a la Beach Area del Club es pot aprendre a fer surf, windsurf i paddle surf, entre altres esports nàutics.

Des de l’àrea de Fitness, també organitzem activitats dirigides extraescolars per a nenes i nens, com fit ballet, fit kid i fit junior. Fem cursos de natació per a nens i nenes i nadons des dels 4 mesos, tot l’any.

Instal·lacions per a famílies

Al CNEM, hi ha instal·lacions per a l’ús exclusiu de nenes, nens i nadons, com per exemple, la piscina infantil o la zona delimitada per a ells de la piscina olímpica. A més, també hi ha hores exclusives per a famílies amb nens a la piscina interior, durant el cap de setmana.

  • Consulta els horaris en aquest enllaç.
  • Informa-te’n omplint aquest formulari.

Les activitats per a nens i nens no s’acaben al Nàutic! 😉

Envia'ns el teu missatge

VOLS APUNTAR-TE A UNA ACTIVITAT PER A NENS I NENES?

    Related Projects