FES-TE SOCI DEL CLUB NÀUTIC EL MASNOU

Mira tot el que el Club t'ofereix per gaudir-ne tot l'any!

Fes-te soci o sòcia del CNEM per gaudir de les instal·lacions del Club, que compten amb una piscina exterior olímpica amb una àmplia zona de solàrium amb equipament, i una piscina infantil amb zona de jocs.

A més, també podràs relaxar-te a l’spa amb circuit termal, on hi ha una piscina interior. A la platja del Club, disposaràs de servei de gandules i para-sols en una zona delimitada, a més de vestidors i dutxes.

Essent soci o sòcia del CNEM pots participar de la vida social del Club, un dels seus encants, i dels esdeveniments que organitzem sigui hivern o estiu. Revetlles, sopars, la Nit de la Vela, festes infantils, activitats solidàries, jocs i regates socials, i sortides culturals i esportives. Al Club, hi ha entreteniment i diversió per a tothom!

Quan et fas soci també pots gaudir d’un ampli ventall de serveis que oferim tot l’any, per a nens i adults, amb interessants descomptes per a socis i sòcies. Per exemple, els cursos de vela o els clinics d’esports nàutics que organitzen la Base Nàutica i la Beach Area del Club. A més, els socis també gaudeixen de descomptes als campus infantils i juvenils i a l’àrea de fitness i activitats dirigides.

No t’ho pensis més! Consulta’ns les promocions per fer-te soci o sòcia omplint el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

AVANTATGES DE FER-SE SOCI O SÒCIA

INSTAL·LACIONS Exclusives per als socis i sòcies, les instal·lacions del Club inclouen piscina olímpica, piscina coberta, spa, circuit termal, zona de platja, servei de gandules i para-sols, terrassa amb vistes al mar… durant tot l’any.

A PROP DE CASA En un entorn privilegiat, entre el mar i la muntanya. A 15 minuts de Barcelona i Mataró. A 20 minuts de Sant Cugat.

SERVEIS PER A TOTS Des dels més menuts i fins als més grans, disposem d’un ampli ventall de serveis per a tots els públics, amb descomptes interessants per a socis i sòcies.

APRÈN A NAVEGAR Som un Club amb llarga tradició en el món de la vela i amb palmarès olímpic. Aprèn a navegar a l’Escola de Vela del CNEM, reconeguda per la Federació Catalana de Vela.

VIDA SOCIAL Fes-te’n soci o sòcia i gaudeix de l’animat ambient social del Club a l’estiu, tant de dia com de nit, i d’un aire més relaxat, també actiu, a l’hivern.

ENTRETENIMENT I DIVERSIÓ Organitzem activitats per a totes les edats. Al teu Club, podràs celebrar l’arribada dels Reis Mags, la Castanyada i Halloween, les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, la Nit de la Vela, les sortides culturals…

COMPARTEIX Tens 2 invitacions per any per convidar a qui tu vulguis i pots comprar les que necessitis per compartir els serveis i les instal·lacions del Nàutic amb els teus amics o família.

POSA’T EN FORMA Fes esport a les nostres les escoles federades de surf, rem, beach tennis, vòlei platja; sol·licita entrenaments personals, també a l’aigua; o apunta els teus fills a activitats extraescolars, com la natació.

APP DEL NÀUTIC Reserva la teva plaça per assistir a les activitats dirigides i altres serveis, i assegura’t el lloc amb l’app dels socis del Nàutic. Còmoda, ràpida, fiable.

APARCAMENT Quan et facis soci o sòcia del Club, obtindràs un 50% de descompte a l’abonament anual de pàrquing al Port de Masnou.

UN CLUB PER A TOTHOM

Família amb nens, jove, adult o sènior... siguis com siguis, el Nàutic té una ampli ventall de serveis per a tu, per gaudir-los tot l'any!

Per a famílies amb fills és la millor opció per gaudir de l’estiu: piscina, platja, esports, campus de vela… Hi podeu passar el dia sencer, fent un mos a la terrassa! I a l’hivern, escola de vela, activitats extraescolars, natació, esports a la platja…

Per als joves, el Nàutic és el punt de trobada idoni per quedar amb els amics i amigues, divertir-se al mar i la platja, o a la piscina. I també per aprendre a surfejar, a navegar amb vela lleugera, beach tennis o vòlei, per posar-se en forma amb el fitness i acudir a les festes de l’estiu…

Els adults poden trobar al Nàutic l’equilibri entre la calma, l’ambient social i la diversió. Relaxar-se a la platja o fer el circuit termal a l’spa, practicar esport intensiu o acudir a l’escola de rem, divertir-se a les festes de l’estiu, aprendre a navegar o perfeccionar tècnica, sortir amb vela lleugera…

Els sèniors trobaran al Nàutic el lloc on cuidar-se, fer salut, gaudir de l’aire lliure, divertir-se i posar-se en forma amb activitats socials i esportives com les sortides culturals, les passejades de marxa nòrdica, l’aiguagim, les partides de petanca… i relaxar-se a l’spa o a les piscines.

Consulta'ns les promocions

FES-TE SOCI O SÒCIA DEL CLUB NÀUTIC