estrella-blau

INSTAL·LACIONS I SERVEIS EXCLUSIUS

Exclusives per als socis i sòcies, les instal·lacions del Club inclouen piscina olímpica, piscina coberta, spa, circuit termal, zona de platja, servei de gandules i para-sols, terrassa amb vistes al mar… durant tot l’any.

usuario-blau

UN CLUB PER A TOTHOM

Fes esport a les nostres escoles federades de surf, rem, beach tennis, vòlei platja; sol·licita entrenaments personals, també a l’aigua; o apunta els teus fills a activitats extraescolars, com la natació.

me-gusta-blau

BONA COMUNICACIÓ I LOCALITZACIÓ

En un entorn privilegiat, entre el mar i la muntanya. A 15 minuts de Barcelona i Mataró. A 20 minuts de Sant Cugat.

Ho has de veure!

compartir-web-blau

VIDA SOCIAL AL CLUB

Fes vida social al Club, un dels seus encants, i dels esdeveniments que organitzem sigui hivern o estiu; Revetlles, sopars, la Nit de la Vela, festes infantils, activitats solidàries, jocs, sortides culturals i esportives.

avion-de-papel

APRÈN A NAVEGAR

Som un Club amb llarga tradició en el món de la vela i amb palmarès olímpic. Aprèn a navegar a l’Escola de Vela del CNEM, reconeguda per la Federació Catalana de Vela.

UN CLUB PER A TOTHOM

Fes-te soci o sòcia del CNEM per gaudir de les instal·lacions del Club, que compten amb una piscina exterior olímpica amb una àmplia zona de solàrium amb equipament, i una piscina infantil amb zona de jocs.

A més, també podràs relaxar-te a l’spa amb circuit termal, on hi ha una piscina interior. A la platja del Club, disposaràs de servei de gandules i para-sols en una zona delimitada, a més de vestidors i dutxes.

Essent soci o sòcia del CNEM pots participar de la vida social del Club, un dels seus encants, i dels esdeveniments que organitzem sigui hivern o estiu. Revetlles, sopars, la Nit de la Vela, festes infantils, activitats solidàries, jocs i regates socials, i sortides culturals i esportives. Al Club, hi ha entreteniment i diversió per a tothom!

Quan et fas soci també pots gaudir d’un ampli ventall de serveis que oferim tot l’any, per a nens i adults, amb interessants descomptes per a socis i sòcies. Per exemple, els cursos de vela o els clinics d’esports nàutics que organitzen la Base Nàutica i la Beach Area del Club. A més, els socis també gaudeixen de descomptes als campus infantils i juvenils i a l’àrea de fitness i activitats dirigides.

No t’ho pensis més! Consulta’ns les promocions per fer-te soci o sòcia omplint el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

Consulta les promocions que tenim

FES-TE SOCI O SÒCIA DEL CLUB

GAUDEIX DEL CLUB DURANT TOT L'ANY