Sign in

close
Create an Account

VELA ÀREA

L'ESCOLA DE VELA DEL CNEM

Activitats i cursos de vela per a nens i adults tot l'any

L’Escola de Vela del Club Nàutic El Masnou està oberta a tothom i en actiu tot l’any. Està reconeguda per l’Escola Catalana de Vela, és a dir, els cursos de vela que impartim són reglats i segueixen els nivells d’ensenyament estàndar. Un equip de monitors i monitores titulats imparteix les classes pràctiques i teòriques. Actualment, l’escola està dirigida per la regatista olímpica del CNEM, Natàlia Via-Dufresne.

Situada a la Base Nàutica que el CNEM té al Port Esportiu del Masnou, l’Escola de Vela compta amb les embarcacions i el material adequats per a l’aprenentatge. En finalitzar els cursos, els alumnes reben el carnet que certifica el nivell assolit.

A més de la vesant pedagògica, l’escola és escenari de regates del Circuit Català, nacionals, internacionals, i també socials. L’Escola de Vela del CNEM te equips de competició en diverses classes de vela lleugera que entrenen cada setmana:

escola de vela, navegar, joves

LA BASE NÀUTICA

És la seu de l’Escola de Vela i la Secretaria esportiva del CNEM, des d’on es coordina tota l’activitat nàutica.

La instal·lació té l’equipament necessari per dur a terme el programa d’ensenyament teòrico-pràctic, amb una metodologia que busca una correcta evolució esportiva i motriu de l’alumne.

Els alumnes de l’Escola de Vela reben les classes teòriques en dues aules destinades a formació. Pel que fa a la pràctica, la Base compta amb les embarcacions necessàries per dur a terme l’activitat, així com taller i magatzem d’equipament nàutic.

L’edifici està equipat amb calefacció d’energia solar i disposa d’un avarador propi amb grua per a l’entrada i sortida d’embarcacions.

ACTIVITATS DE VELA

Cursos de vela lleugera tot l'any per a nens i adults, campus d'estiu, lloguer d'embarcacions i material, i activitats per a grups, escoles i empreses. Descobreix tot el que el CNEM t'ofereix en vela i esports náutics!
Envia'ns el teu missatge

VOLS INFORMACIÓ DE CURSOS I ACTIVITATS DE L'ESCOLA DE VELA?    Scroll To Top
    X