ACTIVITATS CULTURALS

El Club Nàutic organitza activitats culturals de tota mena. Abans de la pandèmia, hem fet sortides al teatre, museus i exposicions, i a llocs d’interès cultural de tot Catalunya. La lectura i l’escriptura tenen el seu grup de socis i sòcies aficionades. Contacta’ns si vols participar-hi, o si has pensat en una nova activitat cultural que pot ser de l’interès dels nostres socis, omplint el formulari que trobaràs al final de la pàgina.

activitat, cultural, sortida, social
activitat, cultural, social, vicenç llorca, llibre, presentació

Sortides: art, teatre i cultura

Anar al teatre amb el grup de socis i sòcies del CNEM era habitual abans de la pandèmia. Vam anar a veure clàssics com “El llac dels cignes”, el musical “Opera Fantasy”, o l’espectacle de cabaret d’El Molino, a Barcelona, entre d’altres.

Pel que fa a sortides de dia, el Club va organitzar amb èxit de participació la jornada a les caves Freixenet, de Sant Sadurní d’Anoia, a una fàbrica de torrons a Agramunt (Lleida), al Museu de la Ciència i la Tecnologia de Catalunya, a Terrassa, o al Monestir de Sant Benet.

El Club també acull presentacions de llibres, com les recents dels socis, poetes i escriptors Fran Toro i Vicenç Llorca (a la imatge), o exposicions d’art i fotografia, com la del també soci Francisco Navarro, que poden ubicar-se tant al Restaurant “El Nàutic” com en altres espais del Club.

Grup de lectura i escriptura

El grup de lectura, coordinat per la sòcia Teresa Caparrós, aplega els socis i sòcies amb gust per la literatura i l’escriptura per comentar un llibre en grup. Abans de la pandèmia, tenia periodicitat mensual. Aquesta activitat es rependrà de seguida que ho permeti el context sanitari.

Totes les activitats culturals s’organitzen des del Club Nàutic. Si estàs interessat en participar-hi, demana’ns més informació omplint el formulari i de seguida ens posarem en contacte amb tu.

activitat, cultural, social, lectura, grup
Envia'ns el teu missatge

VOLS APUNTAR-TE A LES ACTIVITATS CULTURALS DEL NÀUTIC?

    Related Projects