ACTIVITATS SOCIALS

Les activitats socials són una constant al Club Nàutic tot l’any. Des de les festes de l’estiu als jocs de taula passant per les convocatòries solidàries o les partides de petanca, al CNEM poc a poc reprenem totes les activitats socials.

Contacta’ns si vols participar-hi, o si has pensat en una nova activitat social que pot ser de l’interès dels socis i sòcies, omplint el formulari que trobaràs al final de la pàgina.

Com solíem fer, molt aviat començarem a programar actes i xerrades sobre temes d’interès, organitzarem tornejos socials de jocs de taula i esportius, convocarem una neteja de residus a la platja i, fins i tot, ens reunirem per banyar-nos al mar l’últim dia de l’any! A més, aquestes són algunes de les activitats socials que reprendrem:

  • ESMORZARS DEL DIUMENGE Un diumenge al mes, el CNEM convida a esmorzar una persona rellevant en l’àmbit públic, esportiu o cultural, amb un grup de socis i sòcies.
  • NIT DE LA VELA La cita anual amb el món de la vela i l’esport. Una festa amb sopar que reconeix als millors esportistes del Club de la present temporada i on acudeixen representants d’alguns estaments esportius.
  • SENDERISME El Nàutic organitza sortides a peu per la muntanya en itineraris per gaudir de bones vistes i acabar la jornada amb un àpat com cal.
  • FESTES SOLIDÀRIES Cada any, el CNEM participa en diverses convocatòries de caràcter solidari com la Marató de TV3 o Mulla’t, de la Fundació per l’Esclerosi Múltiple.

Si t’agraden i t’hi vols apuntar, envia’ns un missatge des d’aquest formulari.

Envia'ns el teu missatge

APUNTA'T A LES ACTIVITATS SOCIALS DEL NÀUTIC, OMPLINT AQUEST FORMULARI

    Related Projects