ENTRENAMENT PERSONAL

Al Club disposem de servei d’entrenament personal adaptat a les teves necessitats, objectius i condició física. L’entrenador/a t’ajudarà a maximitzar el teu potencial i temps, guiant-te per arribar al teu objectiu de la forma més ràpida i evitant possibles lesions.

Si vols posar-te en forma, però no estàs motivat/da, els entrenaments personals esdevenen una solució. També si vols recuperar-te d’una lesió al més aviat possible. L’entrenador personal t’ajuda a assolir-ho de la manera més ràpida, segura i eficient. Demana’ns el servei d’entrenador personal, omplint el formulari aquí sota.

Entrenament personal Fitness

Millora l’execució dels exercicis amb un programa de fitness personalitzat i un suport constant que t’ajudarà a muscular, definir o mantenir un bon nivell de forma física a més de controlar el teu pes d’una manera més ràpida i efectiva.

Entrenament personal a l'aigua

Si vols aprendre o perfeccionar el teu estil nedant, millorar la respiració i la coordinació dels moviments, superar la por a l’aigua o recuperar-te més ràpid d’una lesió, aprofita el medi aquàtic amb un entrenador personal.

entrenament, personal, fitness,
Indicant el dia i l'hora

RESERVA EL TEU ENTRENAMENT PERSONAL AL CNEM

    Related Projects