Escola de vela, equips de competició i regates, al CNEM

LA VELA AL CLUB NÀUTIC EL MASNOU

La passió pel mar i la vela és el que mou el Club Nàutic El Masnou des de la seva fundació el 1967. La vela és i sempre ha estat l’eix principal i protagonista de la història de l’entitat.

Els èxits dels nostres regatistes, al llarg de les dècades, avalen la formació que porta a terme el Club a l’Escola de Vela, que posa l’accent en transmetre als esportistes els valors de l’esport i el respecte pel mar.

El palmarès del CNEM5 medallistes olímpics, 11 campions mundials i nombrosos campions europeus, d’Espanya i de Catalunya. Consulta’l en aquest enllaç.

L'ESCOLA DE VELA

L’Escola de Vela del Club Nàutic El Masnou està oberta a tothom i en actiu tot l’any. Està reconeguda per l’Escola Catalana de Vela, és a dir, els cursos que impartim són reglats i segueixen els nivells d’ensenyament estàndard. Un equip de monitors i monitores titulats imparteix les classes pràctiques i teòriques.

Situada a la Base Nàutica que el CNEM té al Port Esportiu del Masnou, l’Escola de Vela compta amb les embarcacions i el material adequats per a l’aprenentatge. En finalitzar els cursos, els alumnes reben el carnet que certifica el nivell assolit.

A més de la vessant pedagògica de l’escola, a la Base Nàutica es celebren regulament regates del circuit català, espanyol i internacional.

escola, vela, cnem, campus vela, casal vela, club nàutic el masnou, base nàutica, instalacions

ACTIVITATS DE VELA

Cursos de vela per a nens i adults, campus de vela, lloguer d'embarcacions i material, activitats per a grups, escoles i empreses, vela inclusiva i voluntairat de vela. Descobreix tot el que t'ofereix l'Escola de Vela!

EQUIPS DE COMPETICIÓ

Les flotes de vela del Club Nàutic El Masnou s'entrenen a la Base Nàutica. L'activitat esportiva que portem a terme està pensada per preparar els i les regatistes per a competicions nacionals i internacionals.
vela, flota, equip, cnem, campionat espanya, 420, 2021, regatistes

TEMPORADA DE REGATES

La temporada de vela es concentra de setembre a juny. Les jornades d’entrenament i les regates sumen uns seixanta dies a l’any. El Club també organitza expedicions dels equips de competició a regates d’interès espanyoles i internacionals.

A l’estiu, moment en què hi ha menys activitat, a la Base Nàutica hi ha clinicsentrenaments de tarda, amb l’objectiu que els regatistes mantinguin el nivell i la bona forma física. 

Sovint, es fan regates d’entrenament per a les flotes, on els esportistes s’entrenen i practiquen amb situacions reals de competició. Per portar-les a terme, comptem amb la participació dels entrenadors i l’ajut desinteressat de pares i mares voluntaris.

Cada classe té un capità de flota, que actua de portaveu i la representa en les comissions esportives que se celebren periòdicament.

Coneix els equips de competició del Nàutic i els seus entrenadors, fent clic als logotips de cada classe.

APRÈN A NAVEGAR

ESCOLA DE VELA PER A NENS I ADULTS TOT L'ANY

Scroll To Top
X