Cistella

tancar

Escola de vela, equips de competició i regates, al CNEM

LA VELA AL CLUB NÀUTIC EL MASNOU

Cursos de vela per a nens i adults, campus de vela, lloguer d’embarcacions i material, activitats per a grups, escoles i empreses, vela inclusiva i voluntairat de vela. Descobreix tot el que t’ofereix l’Escola de Vela!

Equips de competició

Les flotes de vela del Club Nàutic El Masnou s’entrenen a la Base Nàutica. L’activitat esportiva que portem a terme està pensada per preparar els i les regatistes per a competicions nacionals i internacionals.

La passió pel mar i la vela és el que mou el Club Nàutic El Masnou des de la seva fundació el 1967. La vela és i sempre ha estat l’eix principal i protagonista de la història de l’entitat.

Els èxits dels nostres regatistes, al llarg de les dècades, avalen la formació que porta a terme el Club a l’Escola de Vela, que posa l’accent en transmetre als esportistes els valors de l’esport i el respecte pel mar.

El palmarès del CNEM5 medallistes olímpics, 11 campions mundials i nombrosos campions europeus, d’Espanya i de Catalunya. Consulta’l en aquest enllaç.

L’Escola de Vela

L’Escola de Vela del Club Nàutic El Masnou està oberta a tothom i en actiu tot l’any. Està reconeguda per l’Escola Catalana de Vela, és a dir, els cursos que impartim són reglats i segueixen els nivells d’ensenyament estàndard. Un equip de monitors i monitores titulats imparteix les classes pràctiques i teòriques.

Situada a la Base Nàutica que el CNEM té al Port Esportiu del Masnou, l’Escola de Vela compta amb les embarcacions i el material adequats per a l’aprenentatge. En finalitzar els cursos, els alumnes reben el carnet que certifica el nivell assolit.

A més de la vessant pedagògica de l’escola, a la Base Nàutica es celebren regulament regates del circuit català, espanyol i internacional.

escola, vela, cnem, campus vela, casal vela, club nàutic el masnou, base nàutica, instalacions
vela, flota, equip, cnem, campionat espanya, 420, 2021, regatistes

Temporada de regates

La temporada de vela es concentra de setembre a juny. Les jornades d’entrenament i les regates sumen uns seixanta dies a l’any. El Club també organitza expedicions dels equips de competició a regates d’interès espanyoles i internacionals.

A l’estiu, moment en què hi ha menys activitat, a la Base Nàutica hi ha clinicsentrenaments de tarda, amb l’objectiu que els regatistes mantinguin el nivell i la bona forma física. 

Sovint, es fan regates d’entrenament per a les flotes, on els esportistes s’entrenen i practiquen amb situacions reals de competició. Per portar-les a terme, comptem amb la participació dels entrenadors i l’ajut desinteressat de pares i mares voluntaris.

Cada classe té un capità de flota, que actua de portaveu i la representa en les comissions esportives que se celebren periòdicament.

Coneix els equips de competició del Nàutic i els seus entrenadors, fent clic als logotips de cada classe.

APRÈN A NAVEGAR

ESCOLA DE VELA PER A NENS I ADULTS TOT L'ANY

Scroll To Top
X