TENNIS PLATJA AL CNEM

Posa’t en forma i gaudeix de la platja i el mar amb el tennis platja del CNEM! Tenim una escola de primer nivell, on hi entrenen primeres figures d’aquest esport, amb unes instal·lacions excel·lents que ens permeten jugar a tennis a la platja durant tot l’any.

Demana’ns informació per venir a fer tennis platja al CNEM, omplint el formulari que trobaràs aquí abaix.

Tennis platja per a tots

El Beach tennis està reconegut i reglat per la Federació Catalana de Tennis. Es juga en un camp de 8x8m i una xarxa de 1.70 m o 1.80 m en funció de la modalitat, amb pales específiques, semblants a les de pàdel, i pilotes de tennis de baixa pressió.

Avantatges del tennis platja:

  • És un esport apte per a tots els públics i totes les edats
  • És una activitat sense risc de lesions, doncs la sorra absorbeix els impactes de desplaçament.
  • És bo per a les articulacions i musculatura de cames i braços. Et poses en forma!
  • Es practica tot l’any en un entorn ideal: la platja, que reuneix tots el requisits per gaudir!
  • És a l’aire lliure.

Excel·lents instal·lacions

El CNEM gaudeix d’excel·lents instal·lacions per al tennis platja, com pistes fixes, accés a vestidors i il·luminació per jugar tarda i vespre, durant tot l’any.

Els socis i abonats que venen al CNEM a fer tennis platja milloren el seu nivell amb entrenaments particulars i grupals per a nenes, nens, joves i adults. També gaudeixen d’activitats com la lliga social, les americanes o els tornejos que organitzem. El curs 2021-22 podrem oferir tennis platja extraescolar.

Primeres figures del tennis platja, al CNEM

La secció de tennis platja del CNEM juga la Lliga Nacional de Clubs amb tres equips, dos masculins i un femení. També juga el Campionat de Catalunya, que actualment està aturat a causa de la pandèmia.

Al Beach Tennis del Nàutic hi entrenen destacades figures d’aquest esport, com el canari Antonmi Ramos, Campió del Món; l’actual sub Campiona d’Espanya, Ganesha Díaz, o el 6 vegades Campió de Catalunya, Martí Magriñà. L’escola està dirigida per Víctor Martínez, sub Campió d’Espanya.

club nàutic el masnou, cnem, tennis platja, beach tennis, esport, platja, mar
Envia'ns el teu missatge

VINE A PRACTICAR TENNIS PLATJA AL CNEM! DEMANA'NS INFORMACIÓ    Activitats relacionades