TENNIS PLATJA AL CNEM

Posa’t en forma i gaudeix de la platja i el mar amb el tennis platja del CNEM! Tenim una escola de primer nivell, on entrenen primeres figures d’aquest esport, amb unes instal·lacions excel·lents que ens permeten jugar a tennis a la platja durant tot l’any.

  • Apunta’t a tennis platja al Club Nàutic, omplint el formulari més avall.

Avantatges del tennis platja

El Beach tennis està reconegut i reglat per la Federació Catalana de Tennis. Es juga en un camp de 8 x 8 m i una xarxa de 1,70-1,80 m en funció de la modalitat, amb pales específiques, semblants a les de pàdel, i pilotes de tennis de baixa pressió.

Coneix els avantatges del tennis platja:

  • És un esport apte per a tots els públics i totes les edats
  • És una activitat sense risc de lesions, ja que la sorra absorbeix els impactes de desplaçament.
  • És bo per a les articulacions i musculatura de cames i braços. Et poses en forma!
  • Es practica tot l’any en un entorn ideal: la platja, que reuneix tots els requisits per gaudir!
  • És a l’aire lliure.

Excel·lents instal·lacions

El CNEM gaudeix d’excel·lents instal·lacions per al tennis platja, com pistes fixes, accés a vestidors i il·luminació per jugar tarda i vespre, durant tot l’any.

Els socis i abonats que venen al CNEM a fer tennis platja milloren el seu nivell amb entrenaments particulars i grupals per a nenes, nens, joves i adults. També gaudeixen d’activitats com la lliga social, les americanes o els tornejos que organitzem. El curs 2021-22 podrem oferir tennis platja extraescolar.

Primeres figures del tennis platja, al CNEM

La secció de tennis platja del CNEM juga la Lliga Nacional de Clubs amb tres equips, dos masculins i un femení. També juga el Campionat de Catalunya.

Al Beach Tennis del Nàutic hi entrenen destacades figures d’aquest esport, com el canari Antomi Ramos, Campió del Món; l’actual subcampiona d’Espanya, Ganesha Díaz (a la fotografia, fila superior, primera per l’esquerra), o el 6 vegades Campió de Catalunya, Martí Magriñà. L’escola està dirigida per Víctor Martínez, subcampió d’Espanya.

  • Vine a fer tennis platja al Club Nàutic, omplint el formulari més avall.
  • Les notícies de la secció de tennis platja del Club Nàutic, en aquest enllaç.
beach tennis, platja, tennis, partit
beach tennis, equip femení, cnem
Demana informació

APUNTA'T A TENNIS PLATJA AL CNEM!

    Related Projects