VÒLEI PLATJA

El Club Nàutic el Masnou té un històric important de vòlei platja en competicions nacionals i internacionals gràcies a diversos jugadors i jugadores catalans que han estat federats i representant el Club en aquest esport. Hem tingut representats en campionats de Catalunya, d’Espanya, europeus i mundials.

10 anys de vòlei al CNEM

La secció de vòlei platja del CNEM va néixer el 2011 sota la direcció esportiva d’Ester Ribera, jugadora internacional formada al CAR de Sant Cugat.

Actualment, diversos grups de diferents nivells entrenen a les instal·lacions del CNEM. Als equips del Club, hi ha lloc per a totes les persones que vulguin practicar vòlei platja, des de nivells inicials fins a més avançats i federats.

Beneficis del vòlei platja

Els beneficis del vòlei platja són innegables i abasten un ampli ventall d’aspectes. És un esport col·lectiu i es practica a l’exterior. El vòlei aporta múltiples beneficis al cos, com força, resistència i coordinació, que s’adquireixen gràcies a l’exigència de l’activitat.

Si estàs interessat o interessada a jugar a vòlei platja al Club Nàutic el Masnou, no ho dubtis i demana’ns més informació omplint aquest formulari i de seguida ens posarem en contacte amb tu!

club nàutic el masnou, vòlei, esport, salut, platja, mar
Envia'ns el teu missatge

DEMANA INFORMACIÓ SOBRE EL VÒLEI PLATJA AL CLUB NÀUTIC EL MASNOU    Activitats relacionades