CAIAC I BIG PADDLE AL CNEM

Vine a fer caiac o big paddle al CNEM. Ens trobem a la Beach Area, a la platja del Club, a primera línia de mar. Des de la nostra instal·lació, fomentem els esports de platja i transmetrem la nostra passió pel mar.

A la Beach Area pots aprendre i practicar diverses modalitats esportives de platja com el caiac o el big paddle, i també el surf, paddlesurf, windsurf… El nostre equip de monitors i monitores titulats, t’ajudaran a iniciar-te i millorar amb total seguretat.

Oferim cursos per a tots els nivells, lloguer de material i activitats per a grups, escoles, empreses, famílies, amigues i amics.

La nostra escola està reconeguda per l’Escola Catalana de Vela i la Federació Espanyola de Surf.

caiac, beach area, cnem

Navega en caiac

Viu les emocions del mar amb els teus llogant caiacs i navegant pel Maresme, gaudint de les nostres platges. Disposem de caiacs individuals i dobles. Vine i navega amb caiac al CNEM!

Divertiment assegurat

Sens dubte, la millor forma de passar un dia en família o amb amics i riure, gaudir, mullar-se i fer esport en companyia és amb un big paddle.

Tens ganes de provar? Disposem de material per a grups, escoles, empreses… Per celebrar esdeveniments o aniversaris, o simplement per gaudir del mar i la platja amb els teus.

Envia'ns el teu missatge

NAVEGA EN CAIAC I BIG PADDLE AL CNEM! DEMANA'NS INFORMACIÓ    Activitats relacionades