CAIAC I BIG PADDLE AL CNEM

Vine a fer caiac o big paddle al CNEM. Ens trobem a la Beach Area, a la platja del Club, a primera línia de mar. Des de la nostra instal·lació, fomentem els esports de platja i transmetem la passió pel mar.

A la Beach Area pots aprendre i practicar amb el caiac o el big paddle, i també aprendre altres esports nàutics com el paddle surf, surf i windsurf.

Oferim cursos per a tots els nivells, lloguer de material i activitats per a grups, escoles, empreses, famílies, amigues i amics. El nostre equip de monitors i monitores titulats, t’ajudaran a iniciar-te i millorar amb total seguretat. La nostra escola està reconeguda per l’Escola Catalana de Vela i la Federació Espanyola de Surf.

  • Consulta els horaris de la Beach Area, en aquest enllaç.
  • Demana’ns informació, omplint el formulari, al final de la pàgina.
  • Informa’t de les novetats de la Beach Area, al blog de la web.
caiac, beach area, cnem, lloguer, material, curs, platja, mar
beach area, lloguer, material, campus, vela, infantil, paddle, big, surf, colectiu, escola,

Navega en caiac

Viu les emocions del mar amb els teus llogant caiac i navegant pel Maresme, gaudint de les nostres platges. En tenim d’individuals i dobles. Vine i gaudeix d’un passeig pel mar amb caiac a la Beach Area del CNEM!

Diversió assegurada amb el big paddle

Sens dubte, la millor forma de passar un dia en família o amb amics i riure, gaudir, mullar-se i fer esport en companyia és amb un big paddle.

Tens ganes de provar? Disposem de material per a grups, escoles, empreses… Per celebrar esdeveniments o aniversaris, o simplement per gaudir del mar i la platja amb els teus.

Envia'ns el teu missatge

NAVEGA EN CAIAC I BIG PADDLE AL CNEM! DEMANA'NS INFORMACIÓ    Activitats relacionades