SURF I WINDSURF AL CNEM

Des de la Beach Area del CNEM t’oferim cursos i material de lloguer per gaudir de les onades i el mar durant tot l’any. Vine a fer surf i windsurf, estem a la platja del CNEM, a primera línia de mar.

Tenim cursos de surf i windsurf per a tots els nivells, servei de lloguer de material i també organitzem activitats per a grups, escoles o empreses. La nostra escola està reconeguda per l’Escola Catalana de Vela i la Federació Espanyola de Surf.

Aprèn a surfejar!

El surf és passió, lliscar per les onades amb la taula, poder fer girs i maniobres impulsat per la força de l’onada és una sensació indescriptible.

El surf t’aporta nombrosos beneficis per a la salut: practicaràs esport a l’aire lliure, tindràs contacte directe amb la natura, milloraràs la teva capacitat cardiovascular, flexibilitat, coordinació i reforçaràs la musculatura de tot el teu cos, reduiràs l’estrès. Està comprovat!

Taula de surf+vela

El windsurf es una activitat esportiva que combina el surf i la vela, oferint moltes possibilitats de navegació, en mar pla, amb onades, maniobres, velocitat i trucs. Treballaràs la musculatura, l’equilibri, la teva capacitat aeròbica, guanyaràs força, agilitat, coordinació i tot això, fent esport a l’aire lliure!

Tant si vols aprendre com si ja en saps, vine a gaudir de les onades al CNEM! Tenim cursos a partir dels 10 anys, t’ensenyarem com fer servir el material, tècniques de navegació, maniobres i mesures de seguretat.

 

Si vols diversió, adrenalina, sol, platja, nous amics, aprenentatge… No t’ho pensis i vine a surfejar a la Beach Area del CNEM. Si ja en saps, t’ajudarem a millorar tècnicament. El nostre equip de monitors i monitores titulats, t’ajudarà a millorar amb seguretat.

surf, surf, platja, onades, cnem, club nàutic el masnou, escola, beach area, joves
surf, platja, onades, cnem, club nàutic el masnou, escola, beach area, joves
Envia'ns el teu missatge

VINE A FER SURF I WINDSURF AL CNEM! DEMANA'NS INFORMACIÓ    Activitats relacionades