PADDLE SURF AL CNEM

Tot va començar a Hawaii a la dècada dels 60 a la platja de Waikiki. En l’actualitat, el paddle surf és un dels esports de platja més de moda i practicat arreu del món.

Des de la Beach Area del CNEM t’oferim cursos i material de lloguer de paddle surf durant tot l’any. Vine a provar-ho, estem a la platja del CNEM, a primera línia de mar.

També organitzem activitats per a grups, escoles o empreses amb paddle surf. La nostra escola està reconeguda per l’Escola Catalana de Vela i la Federació Espanyola de Surf.

  • Consulta els horaris de la Beach Area, en aquest enllaç.
  • Demana’ns informació, omplint el formulari, al final de la pàgina.
  • Informa’t de les novetats de la Beach Area, al blog de la web.
paddle surf, clinic, platja, beach area, curs,
paddle surf, cnem, beach area, esport, mar, platja, escola

Camina sobre el mar

El paddle surf et dona la possibilitat de fer surf sense onades, només necessites una taula i un rem per sentir que estàs caminant sobre el mar.

Amb la pràctica del paddle surf ens posem en forma treballant tota la musculatura del cos, millorem la nostra capacitat aeròbica, l’equilibri dinàmic, la coordinació. Aquest esport té un alt consum calòric.

Vine a l'equip de paddle surf

Als cursos d’iniciació de paddle surf hi ha una part teòrica a la sorra i una pràctica, al mar. T’ensenyem com fer servir el material, tècniques de remada, de velocitat, girs i maniobres i mesures de seguretat. Si ja en saps, vine a millorar la remada, practica amb onades i guanya velocitat.

El Club Nàutic té equip de paddle surf federat de competició, que entrena cada setmana i del qual podràs formar part, si ho desitges, i compartir experiències, entrenar en grup i molt més!

Envia'ns el teu missatge

FES PADDLE SURF AL CNEM! DEMANA'NS INFORMACIÓ    Activitats relacionades