NATACIÓ AL CNEM

Tant si vols aprendre a nedar, com si desitges perfeccionar el teu estil, vine al CNEM a fer natació. Al Club, aquest esport es practica tot l’any, ja sigui a la piscina coberta, a l’hivern, com a la piscina olímpica exterior, a l’estiu.

Pregunta a l’Àrea de Fitness, on els nostres monitors t’explicaran quin curs et convé més i consulta els horaris de les activitats dirigides per saber quan hi ha natació.

Natació per aprendre o millorar

Oferim cursos de natació per a tothom. Tan si en vols aprendre des de zero com si vols millorar la tècnica respiratòria o els diferents estils: crol, braça, papallona.

  • Per a adults
  • Per a nenes i nens: cursos tot l’any, des dels 4 anys. A l’hivern, en format d’activitat extra escolar, a la piscina coberta. A l’estiu, en format de curs intensiu, a la piscina exterior.
  • Per a nadons també!
natacio, nadó, infantil, piscina, coberta, fitness, extraescolar
aigua, aiguagim, fitness, gim, cnem, piscina, coberta

Esports a la piscina

Els beneficis de fer esport dins de l’aigua per a persones de totes les edats estan claríssims! És per això que al Club realitzem diferents activitats dins de l’aigua, que poden variar en funció de l’estació de l’any. Disposar de dues piscines, una coberta i una d’exterior, sens subte, és un gran avantatge!

  • Aiguagim: L’esport d’aigua que fem tot l’any.
  • Aigua-zumba: T’imagines ballant zumba dins de l’aigua?
  • Fusion board: Posa a prova el teu equilibri sobre la taula i aconsegueix fer tots esl exercicis sense caure a l’aigua!

Consulta els horaris de les activitats dirigides per saber quan estan programades aquestes activitats i apunta’t-hi!

Envia'ns el teu missatge

VINE A FER NATACIÓ AL CNEM! DEMANA'NS INFORMACIÓ    Activitats relacionades