Sign in

close
Create an Account

L'ESCOLA DE VELA DEL CNEM

Activitats i cursos de vela per a nens i adults tot l'any

L’Escola de Vela del Club Nàutic El Masnou està oberta a tothom i en actiu tot l’any. Està reconeguda per l’Escola Catalana de Vela, és a dir, els cursos de vela que impartim són reglats i segueixen els nivells d’ensenyament estàndar. Un equip de monitors i monitores titulats imparteix les classes pràctiques i teòriques. Actualment, l’escola està dirigida per la regatista olímpica del CNEM, Natàlia Via-Dufresne.

Situada a la Base Nàutica que el CNEM té al Port Esportiu del Masnou, l’Escola de Vela compta amb les embarcacions i el material adequats per a l’aprenentatge. En finalitzar els cursos, els alumnes reben el carnet que certifica el nivell assolit.

A més de la vesant pedagògica de l’escola, és escenari de les regates que es celebren al Circuit Català de la Federació Catalana de Vela.

campus de vela, casal vela nens, casal vela joves, campus vela joves, club nàutic el masnou, escola, vela, esport, salut, platja, mar

LA BASE NÀUTICA

És la seu de l’Escola de Vela i la Secretaria esportiva del CNEM, des d’on es coordina tota l’activitat nàutica.

La instal·lació té l’equipament necessari per dur a terme el programa d’ensenyament teòrico-pràctic, amb una metodologia que busca una correcta evolució esportiva i motriu de l’alumne.

Els alumnes de l’Escola de Vela reben les classes teòriques en dues aules destinades a formació. Pel que fa a la pràctica, la Base compta amb les embarcacions necessàries per dur a terme l’activitat, així com taller i magatzem d’equipament nàutic.

L’edifici està equipat amb calefacció d’energia solar i disposa d’un avarador propi amb grua per a l’entrada i sortida d’embarcacions.

ACTIVITATS DE VELA

Cursos de vela lleugera tot l'any per a nens i adults, campus d'estiu, lloguer d'embarcacions i material, i activitats per a grups, escoles i empreses. Descobreix tot el que el CNEM t'ofereix en vela i esports náutics!
Envia'ns el teu missatge

MÉS INFORMACIÓ PER A CURSOS I ACTIVITATS DE VELA    Scroll To Top
    X