Natàlia Via-Dufresne, J80, Dorsia Coviran, 2021
Vela

Via-Dufresne, campiona d’Espanya de J80 F

L’últim cap de setmana de setembre, la directora esportiva del Club i bimedallista olímpica, Natàlia Via-Dufresne, va participar al Campionat d’Espanya de classe J80, amb el vaixell “Dorsia Covirán”.

Via-Dufresne, junt amb el seu equip, va aconseguir ser sisena a la classificació absoluta i campiona en categoria femenina. L’equip de regatistes que l’acompanya estava format per Nuria Sánchez, que és la project manager del vaixell, Melania Henke, Susana Romero, Cristina Martínez Hernando i Raquel Retamero.

El bon temps i el poc vent durant les proves va afavorir Via-Dufresne que, al càrrec de la canya i la vela major, disputava la primera regata després de recuperar-se durant mesos d’una lesió a la mà dreta.

J80, Dorsia coviran, 2021, Natàlia Via-Dufresne regata, Campionat d'Espanya

Les campiones d’Espanya de J80 celebren la victòria a bord del “Dorsia Covirán”

La Línea de la Concepción

El campionat, organitzat pel RCN La Línea, a Cadis, va aplegar 20 vaixells amb tripulacions d’entre 4 i 6 regatistes que van realitzar 6 proves en aigües de la badia d’Algeciras. Només 3 eren tripulacions femenines.

El “Princesa Yaiza”, del canari Rayco Tabares, es va proclamar campió d’Espanya en categoria masculina. El cinc vegades campió de món va afegir el títol de campió d’Espanya de la classe.

El Campionat d’Espanya puntuava en el circuit nacional de J80 i per a la final, que tindrà lloc el 30 i 31 d’octubre a Santander.