Campionat Espanya, Optimist, equip, entrenador, Ona Garcia, Alex Bru, 2021
Vela

3 regatistes del Club al Campionat d’Espanya per equips

El Campionat d’Espanya per equips d’autonomies de la classe Optimist comença demà a Vitòria i s’allargarà tot el cap de setmana. Hi participen 3 regatistes del Club Nàutic El Masnou: Ona Garcia Parés, 11a femenina del món d’aquesta classe, Daniel Garcia i Jana Rahola, que formen part de l’equip català.

L’entrenador de la flota d’Optimist del CNEM, Àlex Bru, és qui acompanya l’equip català en aquest Campionat, on també hi naveguen regatistes dels clubs nàutics de Cambrils, Sant Feliu de Guíxols i El Balís. A la fotografia, Dani Garcia, Àlex Bru, Jana Rahola i Ona Garcia.

Ulíbarri Gamboa

Les diferents proves del Campionat tindran lloc a l’embassament Ulíbarri Gamboa, que és el més gran de tot Euskadi i una popular zona de lleure i esports nàutics.

Campionat d'Espanya, equips, embassament, Euskadi, 2021

En total, hi participen 7 autonomies amb equips de 8 regatistes: Galícia, les Illes Balears, les Illes Canàries, Euskadi, el País Valencià, Santander i Catalunya.

La federació autonòmica guanyadora representarà Espanya al Campionat d’Europa per equips.

Molta sort a tots!

Enllaç als resultats: https://regatas.euskalbela.es/es/default/races/race-inscriptions/text/campeonato-espana-por-equipos-autonomias-2021-es

 

Articles Relacionats