Campionat del Món, Europa, Maria de la Casa, Suècia, 2021
Vela

Inici del Campionat d’Espanya de classe Europa

La classe Europa segueix molt activa el 2021 i els regatistes del Club que hi competeixen no han parat aquest estiu!

Avui, 8 de setembre, comença el Campionat d’Espanya en aigües d’Almeria, amb la participació de 53 regatistes de tot l’Estat espanyol. Per part del CNEM hi participen 11 regatistes: Aina Riera, Ariadna Blanco, Roger Tomàs, Emma Cabré, Mònica Pla, Daniel Cabré, Maria de la Casa, Joan Noguera, Tomàs Moltó, Pere Rentería i Judith Noguera.

Seguirem amb atenció el Campionat! Si tu també vols saber com va, fes clic en aquest enllaç: http://regatas.clubdemaralmeria.es/es/default/races/race/text/campeonato-espana-clase-internacional-europa-2021-es

Podis del Nàutic a la Copa de Andalucía

També al Club de Mar Almería, va tenir lloc el cap de setmana passat, la Copa de Andalucía de classe Europa.

Hi van competir 5 dels nostres regatistes, que van fer podis i bones classificacions. Així, Maria de la Casa va ser la guanyadora femenina i Aina Riera va ser 8a. En nois, dos podis: Pere Rentería, que va ser 2n, i Roger Tomás, 3r. Tomàs Moltó va ser 10è.

Maria de la Casa, classe europa, Copa de Andalucía

Maria de la Casa guanya la Copa de Andalucía de classe Europa.

Copa Andalucia, classe Europa, Pere Renteria, Roger Tomas, podi

Pere Rentería, 2n, i Roger Tomás, 3r, a la Copa de Andalucía de la classe Europa.