Campionat Espanya classes olimpiques
Vela

Laura Pedraza competeix amb ILCA 6

De l’1 al 5 de setembre, s’ha celebrat al Barcelona International Sailing Center (BISC) el Campionat d’Espanya de classes olímpiques de vela, que ha acollit prop de 150 regatistes de tota Espanya competint en IQFoil masculí i femení, ILCA 6, ILCA 7 i 470 masculí i mixt.

La nostra regatista Laura Pedraza, que habitualment navega en classe ILCA 4, hi va participar en ILCA 6 i va poder competir amb regatistes olímpiques. Pedraza va ser la 3a catalana i la 22a de la classificació general, un resultat força positiu per ser la primera vegada que competeix en un Campionat d’Espanya en aquesta classe.

Representant al Club Nàutic, també hi va participar el regatista olímpic Miguel Noguer en classe ILCA 7, que es va classificar 29è a la general.

Regatistes olímpics

El Campionat ha comptat amb la presència d’altres atletes olímpics, com Cristina Pujol i Ángel Granda, que han participat a Tòquio, i els incombustibles exolímpics Mònica Azón i l’esmentat Miguel Noguer, del Club Nàutic El Masnou, i José María Van der Ploeg i Josele Doreste, segons informa la Federació Catalana de Vela.

L’esdeveniment ha estat organitzat pel Real Club Nàutic de Barcelona, el Real Club Marítim de Marítim de Barcelona i la Federació Catalana de Vela, amb la col·laboració de la Real Federació Espanyola de Vela.

 

Els resultats del Campionat, en aquest enllaç: https://velacat.sailti.com/ca/default/races/race-resultsall/text/campionat-espanya-classes-olimpiques-ca/menuaction/index

Coneix el palmarès olímpic del CNEM en aquest enllaç.

Articles Relacionats