Campionat Espanya, Europa, almeria, 2021
Vela

Dani Cabré, 3r sots 20 al Campionat d’Espanya

Al Campionat d’Espanya de classe Europa celebrat al Club de Mar Almería el passat cap de setmana, diversos factors van jugar en contra dels regatistes: la calor i el poc vent de la segona meitat del campionat. En concret, la última jornada es va donar per vàlida una prova realitzada gairebé sense vent, que alguns participants no van poder acabar. Això va perjudicar la classificació dels regatistes del Club, que fins al moment anaven a bon ritme.

Així, el regatista del CNEM Dani Cabré va pujar al podi com 3r classificat masculí en les categories sots 20 i sots 18. Malgrat les circumstàncies, tots els i les participants van fer un bon paper al Campionat!

Campionat Espanya, Europa, almeria, 2021, Daniel Cabré, 3r, podi

Daniel Cabré, 3r al podi masculí sots 20 rere Alberto Antón (Torrevella) i Ignacio Toronjo (Punta Umbría).

Campionat Espanya, Europa, Joan noguera, Almeria, 2021

Joan Noguera, al Campionat d’Espanya de classe Europa.

Aquesta és la segona regata que es celebra al CM Almería en dues setmanes, ja que la passada hi va tenir lloc la Copa de Andalucía, on els nostres regatistes van aconseguir també força bons resultats. Més informació, aquí: https://nauticmasnou.com/vela/inici-campionat-despanya-de-classe-europa/