ramon_puigoriol-1-bis
Vela

Ramon Puigoriol, 7è al campionat d’Espanya de Patí de Vela

Ramon Puigoriol, 7è al campionat d’Espanya de Patí de Vela

Ramon Puigoriol,patinaire” del Club Nàutic El Masnou va obtenir la 7a posició la classificació final del Campionat d’Espanya de Patí de vela celebrat al Club Marítim de Cubelles que s’ha celebrat del 29 de juliol a l’1 d’agost.

Marcel Soler, que va finalitzar la competició en la 27a posició fou l’altra representant del Club al campionat.

ramon-puig-oriol-2-bis
Ramon Puigoriol, 7è al campionat d'Espanya de Patí de Vela - 2021, Campionat d'Espanya, patí de vela - Patí de Vela
Oriol Mahiques compleix pronòstics i guanya el seu segon campionat d’Espanya

Aquest campionat d’Espanya 2021 de patí de vela sènior ha tingut dos clars protagonistes: Pere Crespo, del Club Natació Badalona i Oriol Mahiques, del Club Nàutic Sitges.

Tots dos van ser declarats per la flota participant com els dos principals favorits al triomf. I, en certa manera, així ho ha reflectit el desenvolupament del campionat, encara que no tant el podi.

jordi-aranega-oriol-mahiques-y-pere-crespo-bis
UN CAMPIONAT AMB DOS MERIDIANS

Pere Crespo va dominar el primer meridià del campionat, amb un setè i tres primers, mentre que Oriol Mahiques ha dominat el segon, amb un sisè i també altres tres primers.

Per la seva part en el segon meridià del campionat (4 últimes proves) el liderat per Mahiques, Pere Crespo ha registrat com a millor resultat un tercer, però també dos vuitens i un novè.

LLEGAT JÚNIOR

Però un altre dels grans protagonistes d’aquest campionat d’Espanya 2021 ha estat Jordi Aránega, un altre ‘cadell’ del patí de vela júnior, el títol de la qual més destacat va ser el subcampionat de Catalunya júnior de 1995, però del qual són més recents els seus dos posicionaments en el top-5 del campionat d’Espanya de 2019 i de 2020.

En aquesta ocasió, no obstant això, Jordi Aránega ha aconseguit fer el salt tan anhelat de conquerir el seu primer subcampionat d’Espanya sènior gràcies a la seva regularitat.

 

Classificació: https://www.cmdsport.com/patin-vela/actualidad-patin-vela/oriol-mahiques-cumple-pronosticos-gana-segundo-campeonato-espana/

Articles Relacionats