foil, windsurf, IQ foil, regata
Vela

Nou curs windsurf IQ Foil: vols aprendre a volar?

El foil està de moda. Aquesta aleta màgica que aixeca les taules de surf, windsurf o paddle surf i les fa volar per sobre de l’aigua, és una nova tendència que atrau cada cop més persones per l’espectacularitat, la velocitat i les sensacions.

Des de 2020, el IQ Foil ha esdevingut una nova classe olímpica de windsurf. Actualment, es navega en 93 països a partir dels 7 anys.

Així, el Club Nàutic vol crear un equip de competició de windsurf i IQ Foil. És més, està organitzant un clinic d’aquestes modalitats aquest mes de juny. Volem engegar 2 equips:

  • iniciació al windsurf amb Techno 293, categories sots 15 i sots 17
  • iniciació al IQ Foil, categories sots 19 i sènior

La direcció esportiva del Club recomana aprendre la tècnica del windsurf i després iniciar-se en IQ Foil.

IQ Foil, windsurf, noia, regata

A més, la Federació Catalana de Vela fa una promoció amb condicions avantatjoses per adquirir el monotip Techno 293, que inclou vela, taula, pal i botavara. Segons el pes, la vela te diferents dimensions que van des dels 5 m per regatistes de 7 a 14 anys; 6 m, per als de 15-16 anys; de 7 a 8,5 m, per als de 17 o 18 anys; o més de 8,5 m per als regatistes de més de 19 anys. Consulteu-nos aquestes bones condicions!

La flota d’IQ Foil del Club Nàutic participarà en el circuit català de la Federació Catalana de Vela, així com en regates nacionals i internacionals.

Vine a provar al clinic que estem organitzant a la Base Nàutica! Escriu-nos a basenautica@nauticmasnou.com. Vols aprendre a volar? 😉

 

 

 

Articles Relacionats