optimist, regata
Vela

Nou clinic d’Optimist aquest estiu

El proper juliol, el Club Nàutic organitza un clinic d’Optimist per a nens i nenes a partir de 6 anys que ja tenen nocions de navegació en vela lleugera i estan interessats en iniciar-se en la competició.

Al llarg de 5 setmanes, el curs s’inicia el 28 de juny, disposaran d’un tècnic especialista, que els acompanyarà en una navegació més personalitzada. Rebran continguts de teoria, tècnica i tàctica, preparació de l’embarcació i coneixements sobre el reglament de les competicions. En definitiva, els prepararem per què el setembre puguin integrar-se en els equips de competició d’Optimist del Club.

base nautica, masnou, maresme, nens,escola, vela, optimist, cnem

En aquest curs especialitzat també, els nens i nenes també gaudiran del lleure amb un seguit d’activitats lúdiques i aquàtiques que es desenvoluparan a la Base Nàutica així com a les instal·lacions del Club. Així, podran navegar amb taules de paddle surf, big sup o caiac de mar i divertir-se amb activitats d’aigua i jocs a la piscina.

Si estàs interessat/da en començar a navegar, l’Optimist és la via d’entrada. Coneix l’equip de joves regatistes d’Optimist del Club Nàutic, fent clic en aquest enllaç: https://nauticmasnou.com/portfolio/optimist/

Més info i inscripcions a campus@nauticmasnou.com

Places imitades. 😉

Articles Relacionats