oficial regata, regata
Vela

Treballa d’oficial de regata al teu Club

Quan el Club organitza una regata, sovint ha de contractar oficials de regata titulats d’altres clubs per portar a terme funcions com el control d’arribades i de sortides, balisador o formar part del comitè de la regata.

Ara, la Federació Catalana de Vela engega un nou curs d’oficial de regates dirigit a persones d’ambdós sexes amb bons coneixements de navegació i regates. El curs, que comença el 5 de maig i dura deu dies, dona els coneixements teòrics i pràctics per a la organització d’una regata.

Els requisits per poder inscriure’s són ser major de 18 anys, disposar d’una titulació nàutica a motor i tenir experiència en navegació. Des del Club, volem animar als socis i sòcies que reuneixin aquests requisits a aconseguir la titulació d’oficial de regates per poder treballar amb el Club en l’organització de les proves. Consulteu aquí el calendari de regates de 2021.

Inscripcions fins el 2 de maig

El curs d’oficial de regata es composa d’un conjunt de sessions teòriques i d’una pràctica, de les quals s’avalua en un examen final. Una vegada superat el curs amb un “apte”, s’han de realitzar 5 pràctiques en regata. La data límit per inscriure’s és el 2 de maig.

Dates del curs:

  • Dimecres 5 de maig: 19 h a 20 h, sessió virtual
  • Dissabte 8 de maig i diumenge 9 de maig, de 10 h a 20 h, sessions presencials al BISC (Barcelona International Sailing Center)
  • Dimecres 12 de maig, de 19 h a 20 h, sessió virtual
  • Dissabte 15 de maig, de 10 h a 20 h, sessió presencial al BISC – Pràctica + examen

Podeu fer la reserva de places enviant un correu a escola@vela.cat.

Més informació en aquesta pàgina de la web de la Federació Catalana de Vela.

Articles Relacionats