ILCA, laser, regata
Vela

Stage de classe ILCA el gener 2022

L’Escola de Vela del Club està que no para i ha organitzat un stage de classe ILCA per la primera setmana de gener de 2022.

Uns dies perfectes, del 2 al 5 de gener – abans de l’inici del nou curs -, per aprofitar-los al 100% amb aquest curs intensiu en què aprofundirem en navegació i técnica amb dos experts de primer nivell: Cristina Pujol, regatista que va participar als JJOO de Tòquio el passat estiu, amb un extens palmarès, i exentrenadora del nostre Club, i Xavi Tous, l’actual entrenador de la flota d’ILCA del Club.

Cristina Pujol, laser, JJOO

Objectiu: perfeccionament

L’objectiu és que els i les regatistes millorin en tots els àmbits, així com educar-los en bons hàbits, com alimentació i preparació física adients a l’activitat esportiva i edat. Seran quatre dies de navegació intensos, de 10 a 17 h, amb aprenentatge i repàs d’aspectes rellevants de l’ILCA, les regates i la preparació dels esportistes.

Aquest curs està adreçat a navegants experts que vulguin perfeccionar el seu nivell. El preu per a socis és de 160 € i per a no socis, de 190 €.

Més info sobre la flota d’ILCA del CNEM, aquí.

Inscriu-te a basenautica@nauticmasnou.com

stage, ilca, 2022, cartell

Articles Relacionats