paddle surf, cnem, beach area, esport, mar, platja, escola
Esportiva

Esdeveniment de paddle surf a la Beach Area

El proper 16 de maig, durant el matí, la Beach Area del CNEM organitza un esdeveniment de paddle surf amb Xavi Masdevall, subcampió del món d’aquesta disciplina, que mostrarà les novetats en taules, impartirà una classe tècnica i farà una demostració del cada cop més popular foil & wing.

paddlesurf, clinic, material, taula, beach area

Novetats en taules SUP

SUP, que significa Stand Up Paddle, és el que coneixem com a paddle surf. A la Beach Area s’hi podrà veure una selecció de nou material – taules , rems, fundes, arnesos… – a càrrec de la botiga Windparadise. Masdevall explicarà els avantatges de les noves taules i les millores que presenten respecte a les d’anteriors temporades. A més, farà una classe de tècnica de remada per corregir errors i vicis i ajudar a perfeccionar la tècnica dels assistents.

paddlesurf, clinic, platja, beach area

Foil, la tendència de moda

La tendència de moda en el món del paddle surf actualment és el foil, una aleta situada a la part inferior de la taula que permet navegar a tota velocitat. El foil eleva la taula i fa que no toqui l’aigua, donant la sensació de volar per sobre de l’aigua. Súper divertit! A la Beach Area del Nàutic gaudirem d’una demostració de foil amb Masdevall.

Serà un matí intens per aprendre i gaudir molt més del paddle surf, un esport de mar que cada cop guanya més adeptes al Maresme, entre els joves i els no tan joves. T’esperem al clinic del SUP & foil de la Beach Area el 16 de maig, de 10 a 13 h. Preu: 20 €. Places limitades. Inscripcions a beacharea@nauticmasnou.com o al 677 107 625.

Recorda que a la Beach Area del Club pots aprendre a fer surf, windsurf i paddle surf, entre d’altres esports, durant tot l’any, amb cursos per a principants, nivell mig i perfeccionament. Aquí hi trobaràs els detalls. 

 

Articles Relacionats