escola, vela, campus, nens, campus de vela, raquero
Vela

Tot a punt pel Campus de Vela de Setmana Santa!

Al Club Nàutic El Masnou, ja ho tenim tot a punt per rebre els més de vint nenes, nens i joves que vindran al Campus de Vela de Setmana Santa, que comença el 29 de març. Una setmana completa per viure-la amb intensitat i molta diversió, sens dubte, unes merescudes vacances per a tots ells!

Activitats esportives i lúdiques

Al Campus de Vela de Setmana Santa del CNEM, els nens i les nenes tenen un ampli ventall d’activitats esportives i lúdiques per gaudir i aprendre cada dia. Posarem l’accent en les activitats al mar, doncs ja sabeu que l’Escola de Vela del CNEM està reconeguda per la Federació Catalana de Vela, és a dir que l’ensenyança que oferim als participants és reglada. A més, les activitats estan dirigides per monitors titulats i especialistes, cosa que garanteix un aprenentatge i formació adequades.

Club, nàutic, el masnou, escola, vela, esport, CNEM, navega, diversió, Maresme, Costa, Barcelona, platja, mar, campus vela, casal vela

En funció de la temperatura exterior, realitzarem activitats de navegació a vela, o amb caiac de mar, o amb taules de big sup. Si fa vent, també podrem treure les taules i veles de windsurf. L’Escola de Vela del CNEM disposa de diferents tipus d’embarcacions, que s’adapten al nivell i l’edat de cada nen o nena. Així, poden aprendre a navegar o perfeccionar les seves habilitats amb raquero, gamba, omega, optimist, topaz o ilca en funció dels seus coneixements i edat.

Les instal·lacions dels CNEM

Un dels avantatges del Campus de Vela del CNEM és que les instal·lacions del Club Nàutic ens permeten ser versàtils amb les activitats que realitzem. Ja sigui a la Base Nàutica o a la platja del Club, podem desenvolupar tallers nàutics o practicar esports com el vòlei o el tennis platja. En cas de pluja, tenim espais coberts on podem fer activitats alternatives.

Per als més petits

Amb els més petits, a partir de 4 anys, al Campus de Vela també treballem l’autonomia amb els hàbits d’alimentació, com esmorzar o beure aigua sovint; els hàbits de descans i d’higiene, com rentar-se les mans, posar-se crema solar o tenir cura de les pertinences.

nens, infantil, paddlesurf, colectiu, escola, cnem,, campus de vela

Cadascun dels grups seguirà el seu propi horari amb activitats diferents cada dia perquè al final de la setmana hagin tastat tots els esports i activitats que oferim. Els grups seran bombolla. Es pendrà la temperatura en arribar i es facilitarà gel hidroalcohòlic. Caldrà portar mascareta sempre que els nens i nenes estiguin a terra. Podran treure-se-la quan estiguin menjant o a l’aigua.

Desitgem que gaudiu molt del Campus de Vela, que aprengueu coses noves i feu nous amics i amigues, i us divertiu al 100% durant tota la setmana!

Més informació: https://nauticmasnou.com/portfolio/campus-de-vela-club-nautic-el-masnou/

Articles Relacionats