Trofeu Marsà, 2020, regata, optimist
Vela

Últimes places per al clinic d’Optimist de Nadal

Inscriu-te al clinic d’Optimist que organitza l’Escola de Vela del Club. Dirigit a regatistes que ja competeixen, tindrà lloc del 27 al 31 de desembre.

L’objectiu és que els i les regatistes millorin en tots els àmbits, així com educar-los en bons hàbits, com alimentació i preparació física adients a l’activitat esportiva i la seva edat. Seran cinc dies de navegació, amb aprenentatge i repàs d’aspectes rellevants de l’Optimist, les regates i la preparació dels esportistes.

Els entrenadors de les flotes d’Optimist de l’Escola de Vela del Club seran els encarregats d’impartir aquesta formació: Joan Garcia, Alex Bru i Marc Tello. També comptarem amb diferents experts per parlar de temes concrets, com el reglament o la preparació psicològica dels regatistes.

Masterclass amb experts

La tècnica es treballarà a l’aigua cada dia, si el temps ho permet, amb exercicis de conducció, trimatge de vela, posició i fluïdesa. També simularem regates per després comprovar si les decisions preses han contribuït a l’èxit en la prova. De forma pràctica, mostrarem tàctiques, estratègies i planificació de les proves.

Conèixer el reglament és important per als regatistes joves, per això hi haurà tres masterclass sobre aquest tema, així com de psicologia i planificació esportiva per part de professionals experts en la matèria, com en Paco Quiñoñero. A més, també parlarem de l’alimentació adequada per als joves regatistes, així com l’exercici físic que cal fer abans i després d’una regata.

El preu per a socis és de 275 € i per a no socis, de 355 €. Últimes places disponibles.

Inscriu-te a basenautica@nauticmasnou.com

 

clinic, optimist, nadal, 2021, cartell

Articles Relacionats