vicenç llorca, llibre, presentació
Social

Nova novel·la de Vicenç Llorca, al Club

El proper 14 de març, 12 h, l’escriptor, poeta i soci del CNEM, Vicenç Llorca, presentarà la seva nova novel·la, “Simfonia de tardor”, al Club. Acompanyat del periodista de TV3 Jordi Sanuy, l’autor parlarà sobre el procés d’escriure-la i en signarà exemplars.

Amb “Simfonia de Tardor”, Llorca arriba el final d’una trilogia que inicià fa deu anys amb “Tot el soroll del món” i continuà el 2018 amb “Aquell antic missatge de l’amor”. Tots publicats per Columna. En paraules de l‘autor, el tema central és “la recerca de l’amor com a eix vertebrador de l’existència i com a gran punt de trobada amb l’altre i allò altre. Ara bé, constato també com la força que exerceix el pas del temps intenta portar-nos a un punt contrari: la soledat”, afirma.

Nascut a Santa Coloma de Gramenet el 1965, Llorca és Doctor en Comunicació Social i Llicenciat en Filosofia i Lletres (Filologia Catalana) i ha publicat 30 llibres de diversos gèneres. Va començar de ben jove escrivint poesia: “La Pèrdua” (1987) i “Places de mans” (1989), amb el qual va obtenir el premi Salvador Espriu de joves poetes. El seu últim poemari, el desè de la seva carrera, és “Cos de poderosa llum” (2019). “He volgut bastir un món literari propi des de la poesia per ampliar-lo després amb la prosa”, deia l’autor recentment en un mitjà de comunicació.

Llorca és també autor d’un assaig sobre Màrius Sampere i traductor d’autors com Bernardo Atxaga i Jean Cocteau. En el camp de la prosa creativa, és autor de l’obra “En absència de l’àngel” (2000). Els seus llibres han estat traduïts a diverses llengües.

Serà un plaer gaudir de les paraules d’aquest autor de la literatura catalana contemporània!

Més informació sobre “Simfonia de tardor”  i el blog de l’autor Vicenç Llorca en aquests enllaços.

(c) Fotografia: Quim Massot

Articles Relacionats