sup, equip, cnem, paddle surf
Esportiva

Inscriu-te a la Race Cup de paddle surf El Masnou 2021

El diumenge 24 d’octubre, el Club Nàutic organitza la SUP Race Cup El Masnou, última cursa de paddle surf del circuit català de 2021. Les inscripcions ja estan obertes en aquest enllaç.

Els “padeleros” competiran en les categories junior, popular, amateur i elite. En aquest esport, cada categoria recorrerà diferents distàncies dins d’un circuit de boies que s’instal·larà davant de la platja del Club. Així, els populars faran 3 km, els amateurs, 6 km, i els de la categoria elite, 9 km.

Horaris de la Race Cup

Els horaris definitius de la cursa de paddle surf són aquests:

  • 8.30-9.30 h Inscripcions
  • 9.45 h Briefing de la cursa
  • 10 h Sortida de les diferents categories
  • 12.30 h Entrega de premis

Equip de SUP del Club

Actualment, el Club Nàutic té un equip de 13 esportistes de SUP, d’entre 18 i 67 anys, que participen en diferents curses que es celebren arreu de Catalunya.

La majoria competeixen en categoria amateur, és a dir, que fan distàncies de 6 km sobre la taula. En la màxima categoria hi ha l’Eli Llargués, regatista de llarga trajectòria en el món de la vela, que també competeix en el circuit de paddle surf d’Espanya.

La secció de SUP del Club Nàutic està coordinada des de la Beach Area del Club, on s’ofereixen cursos d’iniciació i perfeccionament tècnic de paddle surf, així com d’altres esports nàutics de platja. L’equip del Club entrena dos dies per setmana els matins. Si vols més informació, fes clic en aquest enllaç.

 

cartell, paddle surf, race cup, 2021

Articles Relacionats