Camp Catalunya, paddle surf, 2021, Eli Llargués
Esportiva

3 podis al Campionat de Catalunya de paddle surf

L’equip de competició de paddle surf del CNEM va aconseguir tres podis al Campionat de Catalunya, celebrat el passat cap de setmana a la Marina de Badalona. Organitzat per la Federació Catalana de Surf, la prova va consistir en un esprint, dissabte, i una prova de llarga distància, diumenge.

Eli Llargués va aconseguir guanyar les dues proves en la categoria élite femenina: 1a classificada a l’esprint i la 1a classificada a la prova de llarga distància. La també esportista del Club Nàutic Montse Corona va ser la 2a classificada a la mateixa categoria, en llarga distància.

Mar plana i sol

Les condicions meteorològiques, sense vent i sol, van afavorir tots els participants. Aprofitant la mar plana, l’esprint va transcórrer dins del port i la llarga distància es va fer des de la sorra de la platja, fora del port.

L’equip de competició de paddle surf del Club Nàutic està format per Jordi Freixa, Montse Corona, Eli Llargués i Martín Vivancos, en ordre a la imatge següent.

Camp Catalunya, paddle surf, 2021, Eli Llargués

Tots els temps i els classificacions aquí: https://www.webscorer.com/race?raceid=261275

Apunta’t a l’equip de SUP del Club

Actualment, el Club Nàutic té un equip de 13 esportistes de SUP, d’entre 18 i 67 anys, que participen en diferents curses que es celebren arreu de Catalunya.

La secció de SUP del Club Nàutic està coordinada des de la Beach Area del Club, on s’ofereixen cursos d’iniciació i perfeccionament tècnic de paddle surf, així com d’altres esports nàutics de platja. L’equip del Club entrena dos dies per setmana els matins. Si vols més informació, fes clic en aquest enllaç.

Felicitats a totes i tots!

 

Articles Relacionats