cartell, race cup, 2021, paddle surf,
Esportiva

Apunta’t a la cursa de paddle surf aquest diumenge

Aquest diumenge 24 d’octubre, el Club Nàutic organitza la SUP Race Cup El Masnou, última cursa de paddle surf del circuit català de 2021. Les inscripcions segueixen obertes en aquest enllaç.

Si saps fer paddle surf, apunta-t’hi, hi ha curses per a totes les categories!

Categories

Els “padeleros” competiran en les categories junior, popular, amateur i elite. En aquest esport, cada categoria recorrerà diferents distàncies dins d’un circuit de boies que s’instal·larà davant de la platja del Club. Així, els populars faran 3 km, els amateurs, 6 km, i els de la categoria elite, 9 km.

Informació pràctica

Per als que no són del poble, informar que la organització de la cursa està ubicada a la Beach Area del Club Nàutic el Masnou, que es troba a la platja del Club.

La millor manera d’arribar-hi és entrant pel port del Masnou per la banda d’Alella. Atravessar-lo de forma gratuïta fins a la barrera del Masnou i arribar a les instal·lacions del Club amb cotxe. Allà hi trobareu una zona per descarregar les taules.

Us recomanem que aparqueu al Port del Masnou, que és de pagament, però és la zona d’aparcament més propera a la platja del Club Nàutic.

mapa, race cup, paddle surf

Horaris Race Cup

Atents als horaris de la cursa de paddle surf són aquests:

  • 8.30-9.30 h Inscripcions
  • 9.45 h Briefing de la cursa
  • 10 h Sortida de les diferents categories
  • 12.30 h Entrega de premis

Us hi esperem!!

Si vols fer paddle surf al Club Nàutic, informa’t en aquest enllaç !!

Articles Relacionats