sup, equip, cnem, paddle surf, platja, 2021
Esportiva

Cursa de paddle surf al Club Nàutic

El mal temps va ser la causa que es suspengués la cursa de SUP prevista el passat cap de setmana a Roda de Berà, on diversos esportistes del Club Nàutic tenien previst participar-hi. Així, la prova s’ha traslladat al 17 d’octubre.

Serà la penúltima cursa del circuit català de paddle surf 2021, abans de la Race Cup Nàutic Masnou, que serà la última i s’esdevindrà el 24 d’octubre a casa nostra. Les inscripcions s’obriran el cap de setmana anterior.

Els esportistes competiran en les categories junior, popular, amateur i elit. En paddle surf, cada categoria recorre diferents distàncies en un circuit de boies. Així, els populars fan 3 km, els amateurs, 6 km, i els de la categoria elit, fan 9 0 12 km.

Equip de paddle surf del Club

Actualment, el Club Nàutic té un equip de 13 esportistes de SUP, d’entre 18 i 67 anys, que participen en diferents curses que es celebren arreu de Catalunya.

sup, paddle surf, cursa, 2021

La majoria competeixen en categoria amateur, és a dir, que fan distàncies de 6 km sobre la taula. En la màxima categoria, hi ha l’Eli Llargués, regatista de llarga trajectòria en el món de la vela i actual campiona d’Espanya de SUP.

La secció de SUP del Club Nàutic està coordinada des de la Beach Area del Club, on s’ofereixen cursos d’iniciació i perfeccionament de paddle surf, així com d’altres esports nàutics de platja. L’equip del Club entrena dos dies per setmana els matins. Si vols més informació, fes clic en aquest enllaç.

cartell, paddle surf, race cup, 2021

Articles Relacionats