cursa, paddle surf, platja, race cup, 2021
Esportiva

Èxit de participació a la cursa de paddle surf

La cursa de paddle surf Race Cup El Masnou que es va organitzar al Club Nàutic el passat diumenge va ser un èxit de participació i organització. Última prova del circuit català de SUP (stand up paddle, en anglès) de 2021, va aplegar 53 participants que van competir en les categories junior, popular, amateur i élite.

Tot i que a primera hora la organització va haver de canviar el circuit de la cursa a causa del fort vent que bufava de terra, poc després de la primera sortida es va anar calmant fins a mar plana amb sol, és a dir, unes molt bones condicions per disputar una cursa de paddle surf.

paddle surf, cursa, nens, race cup, 2021

L’equip de voluntàries

Des de la organització de l’esdeveniment es vol reconèixer l’esforç i dedicació de l’equip de voluntàries i voluntari que hi van participar, sense les quals la cursa no hagués estat possible. La secció de paddle surf del Club Nàutic també vol agrair la seva col·laboració a la Federació Catalana de Surf, l’Ajuntament del Masnou, Anne Möller, Decathlon i Windparadise.

paddle surf, cursa, voluntàries, 2021, race cup

El president del Club, Manel Freixa, i la vocal de la secció de la Junta Directiva, Carolina Ortiz, van entregar els premis als guanyadors de cada categoria. Destaquen els 3 podis femenins del CNEM: en categoria Amateur, Agustina Martínez, i a élite, Elisabet Llargués i Montse Corona, 1a i 2a, respectivament.

Classificacions CNEM

Amateur femenina
2a Agustina Martínez

Élite femenina
1a Elisabet Llargués
2a Montse Corona Sanmartin

Totes les classificacions i els temps, fent clic en el següent enllaç: https://www.webscorer.com/registerlist?raceid=257103

cursa, paddle surf, podi, eli llargues, 2021, race cup

Apunta’t a l’equip de SUP del Club

Actualment, el Club Nàutic té un equip de 13 esportistes de SUP, d’entre 18 i 67 anys, que participen en diferents curses que es celebren arreu de Catalunya.

La secció de SUP del Club Nàutic està coordinada des de la Beach Area del Club, on s’ofereixen cursos d’iniciació i perfeccionament tècnic de paddle surf, així com d’altres esports nàutics de platja. L’equip del Club entrena dos dies per setmana els matins. Si vols més informació, fes clic en aquest enllaç.

Fotos: Albert P. Laborda

Articles Relacionats