2021 08 12 YEC2021CNEM photos Nora (2)
Vela, YEC2021

Roger Tomás i Aina Riera Subcampions de la YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021

Roger Tomás i Aina Riera Subcampions juvenils de la classe Europa a la YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021

El Club Nàutic el Masnou ha acollit aquest any la “Youth European Championship 2021”, una competició esportiva de vela corresponent a la modalitat de Classe Europa i en la que han participat un total de 83 esportistes (51 nois i 32 noies) i on han participat esportistes de Bèlgica, Dinamarca, Luxemburg, Itàlia, Finlàndia, França, Suècia, Alemanya i Espanya.

L’edició d’enguany va començar el divendres 6 d’agost, on el Club va començar per fer l’acollida a les diferents delegacions, amb el registre i mesures de participants.

2021 08 06 YEC2021CNEM Medicions

Posteriorment, van passar a explicar les mesures COVID i els hi van realitzar proves PCR, tant a esportistes com a entrenadors i acompanyants , amb cap positiu detectat.

El dissabte dia 7 es va donar el tret de sortida, amb un acte inaugural on els participants van fer una desfilada des de la Base Nàutica i fins a la seu del club travessant tot el Port del Masnou.

YEC2021CEM Opening Ceremony (15)

Així, des del diumenge 8 i fins al dijous 12, els masnovins i les masnovines han pogut gaudir d’un espectacle marítim. Una competició que ha estat marcada per: la falta de vent que ha impedit poder dur a terme totes les regates programades, i per altra banda el bon ambient entre tots els regatistes participants.

Entrega de premis de la YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021

Per finalitzar la competició a les 18h es va celebrar a la Base Nàutica del Club Nàutic El Masnou la cerimònia d’entrega de premis de la YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021.

2021 08 12 YEC2021CNEM photos Nora (46)

En categoria masculina, el regatista suec Jonathan Lladó es va proclamar Campió d’Europa, en el podi l’acompanyaven els regatistes del Club Nàutic El Masnou Roger Tomás, Subcampió d’Europa i Dani Cabré que va ocupar la tercera posició.

2021 08 12 YEC2021CNEM photos Nora (7)

En categoria femenina la campiona d’Europa fou la regatista a alemanya Sophie Menke, seguida d’Aina Riera, del Club Nàutic El Masnou, que s’ha proclamat subcampiona femenina, mentre que l’espanyola Inés Alcañiz del Real Club Náutico Torrevieja va ocupar el tercer lloc.

2021 08 12 YEC2021CNEM photos Nora (1)

L’acte va comptar amb la presència de l’Il·lm. Sr. Jaume Oliveras, Alcalde del Masnou, el Sr. Xavier Torres, President de la Federació Catalana de Vela i del Sr. Manel Freixa, President del Club Nàutic El Masnou, que van entregar el premis.

Els acompanyaven el Sr. Paul Depoorter, Secretari Internacional de la classe Europa, Sr. Oriol Subirà, Secretari Nacional de la classe Europa, el Sr. Jesús Tello, Secretari Català de la classe Europa, el Sr. Fernando Mestre, Director del Port del Masnou i el Sr. David Cabré Capità flota Europa del CNEM i representant de CEIE.

Volem donar les gràcies als patrocinadors de la competició, STAY NAUTICA, VUELINGCEIE, i a l‘Ajuntament del Masnou, Port del Masnou, Federació Catalana de VelaRFEV, ja que sense la seva implicació i col·laboració no hagués estat possible la celebració d’aquesta competició.

I per acabar agrair la gran feina del personal de la Base Nàutica i del Club Nàutic El Masnou durant tota la regata i a la Nora Garcia i el Jesús Tello per les fotos i Videos de la competició.

Roger Tomás i Aina Riera Subcampions de la YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021 - Aina Riera, El Masnou, Europa, Roger Tomás, Youth European Championship - YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021

Visca la Vela !!!

 

Photo Gallery (by Nora Garcia): HERE

Photos (by Jesus Tello): HERE

Videos Gallery: HERE

Roger Tomás i Aina Riera Subcampions de la YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021 - Aina Riera, El Masnou, Europa, Roger Tomás, Youth European Championship - YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021

Articles Relacionats