Set Cat Vela, flota, 420, 2021
Vela

Nora Garcia i Mariona Ventura guanyen la Setmana de la Vela

El passat cap de setmana, ha tingut lloc a les poblacions de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant la 33a edició de la Setmana Catalana de Vela – Trofeu Gran Premi de la Generalitat, organitzada per la Federació Catalana de Vela.

El Club Nàutic Hospitalet – Vandellòs va acollir més de 150 regatistes procedents de fins a 30 clubs d’arreu de Catalunya i també de la Comunitat Valenciana. Es van disputar regates en diverses classes: Optimist, ILCA 4, ILCA 6, 420, Finn, Techno 293 i Windsurf iniciació.

El Club Nàutic va comptar amb regatistes a les classes 420 i ILCA 6.

420

Nora Garcia i Mariona Ventura van guanyar la regata de 420, on el Club Nàutic competia amb la seva flota al complet, enguany formada per 5 equips. Garcia i Ventura van estar acompanyades pel seu entrenador, Carlos de Maqua.

Set Cat Vela, Nora Garcia, Mariona Ventura, 420, 2021

L’equip format per Pol Mateu i Alejandro de Maqua va ser 4t, finalitzant 2 proves en 1a posició.

Set Cat Vela, Pol Mateu, Alejandro de Maqua, 420, 2021

Pel que fa las nous equips de 420 del Club Nàutic, Ona Garcia i Carla Romagosa van ser 8s de la general. Garcia ja va acabar amb èxit el seu cicle a Optimist, igual que Romagosa, que procedeix del CN Sant Feliu.

A més, hi havia l’equip de Mònica Delgado, que abans navegava en Europa, i Ona Rigual, que van ser 14s; i Tom Porta amb el regatista Izan Codinach, que navegava en Optimist pel CN Sant Feliu, que van ser 16s.

La flota de 420 del CNEM segueix a entrenant a l’Hospitalet de l’Infant aquesta setmana, ja que la propera es celebra una nova regata N2 a la població veïna de Cambrils.

ILCA 6

Pel que fa a ILCA 6, el Club Nàutic va comptar amb Bosco Mañas, que va quedar a la classificació general. Un bon resultat per a Mañas, que va fer un primer i un segon en les 5 proves completades.

 

Al llarg de tot el cap de setmana, les condicions meteorològiques – vent suau de component sud – van permetre realitzar les proves previstes per a totes les classes: windsurf i Optimist van completar 6 proves i ILCA 4, ILCA 6, Finn i 420, 5 proves.

Més informació: https://www.cnhv.sailti.com/es/default/races/race-resultsall/text/xxxiii-semana-vela-catalana-es/menuaction/race-news

Informa’t sobre les flotes de competició del Club Nàutic El Masnou, en aquest enllaç.

Articles Relacionats