2021 08 22 WASZP Hondarribia (2)
Vela

Emma Cabré i Dani Cabré en la Guipuzkoako Txapelketa Hondarribia Waszp games

Emma Cabré i Dani Cabré participen en la Guipuzkoako Txapelketa Hondarribia Waszp games

Els regatistes del Club Nàutic El Masnou, Emma i Dani Cabré, hi han participat aquest cap de setmana a la GUIPUZKOAKO TXAPELKETA HONDARRIBIA WASZP GAMES, que s’ha disputat al Club Náutico de Hondarribia.

Un cop finalitzada la competició, marcada pel poc vent, volem destacar els grans resultats dels nostres regatistes: Emma Cabré, 1a femenina, 3a Classificada u21 i 6a de la general absoluta, i Dani Cabré 4t de la general absoluta i 2n u21.

2021 08 22 WASZP Hondarribia (1)

Classificació General Absoluta: http://regatascnh-hib.sailti.com/es/default/races/race-resultsall/text/gipuzkoako-txapelketa-sail-gp-inspire-qualification-event-hondarribia-waszp-games-19-20-21-agosto-2021-es/menuaction/calendar

2021 08 22 WASZP Hondarribia (3)
Modalitat WASZP:

WASZP, una classe de vela individual encara poc coneguda. Es tracta d’un vaixell inventat a Austràlia, que disposa d’aleta, o foil, i 2 opcions de vela.

Les diferents mides de la vela s’adapten al pes del regatista i a les condicions de vent. El foil, una aleta situada a la part inferior de la taula, eleva el vaixell i fa que no toqui l’aigua, permet navegar a tota velocitat i fa la sensació de volar.

2021 08 22 WASZP Hondarribia (5)

Articles Relacionats