waszp, cadis, dani cabré, regata, 2021
Vela

Els germans Cabré, al Gran Premi de WASZP

Els germans Daniel i Emma Cabré van acudir a Cadis a mitjan octubre per participar al Gran Premi d’Andalusia de WASZP, on Dani Cabré va acabar 3r.

Aquesta prova era la última de l’etapa europea del circuit internacional de WASZP, SailGP, i va reunir a la badia de Cadis els millors regatistes d’Espanya d’aquesta classe. Del grup paritari de 16 seleccionats, finalment se’n van classificar 8 que van disputar cinc proves amb un vent d’entre 15 i 20 nusos amb ratxes més fortes.

Eurocup a Roses

El cap de setmana de Tots Sants, tindrà lloc la final de l’Eurocup de WASZP a Roses, on els germans Cabré també hi participen.

Aquesta és la primera temporada que la classe organitza un circuit europeu amb 6 proves, que s’han esdevingut al Regne Unit, França, Alemanya, Itàlia i ara, Espanya.

La secció de WASZP a Espanya ha publicat el calendari per a 2022, que inclou jornades d’entrenament al BISC i una regata a Palamós, entre d’altres esdeveniments. Consulta’l en aquest enllaç.