Campionat del Món, Europa, 2021, regata
Vela

Bona actuació al Mundial de classe Europa 2021

El Campionat del Món de classe Europa ha finalitzat a la localitat sueca de Råå, propera a Helsingborg, on els regatistes de Club Nàutic han aconseguit bons resultats, tant en masculí com en femení. En total, s’han disputat deu proves al llarg de la setmana amb condicions de vent diferents i corrents forts, sobre tot el primer dia del Campionat.

Les regatistes del Club, han quedat en les següents posicions de la classificació general: Emma Cabré, 12a, Maria de la Casa, 27a, i Mònica Pla, 44a. Pel que fa als nois, Daniel Cabré ha estat 8è, Roger Tomàs, 52è, Joan Noguera, 54è, i Pere Rentería, 55è. A tots els felicitem per la seva empenta i el seu esforç!

 

Molta corrent, primer, i poc vent, després

Les puntuacions del nostres regatistes han anat millorant a mesura que passaven els dies i les proves.

Així, el Mundial va començar amb una corrent molt forta de 2 nusos en contra i una mica de costat, en paraules dels entrenadors del Club, i algunes penalitzacions per part dels jutges. El segon dia, amb més vent, va ser més favorable per a tots ells.

Les jornades successives, les condicions de poc vent i una mica de corrent en contra van ajudar a les nostres regatistes a aconseguir millors temps i escalar força posicions a la classificació general.

Les medalles de classe Europa

El noruec Lars Johan Brodtkorb s’ha emportat la medalla d’or en nois, seguit del català Pau Schilt Catafal, del Club Nàutic Garraf, que ha rebut la medalla de plata, i del suec Albin Johnsson, bronze.

Campionat Món, Europa, 2021, podi, masculí

Daniel Cabré, 8è del món, és el tercer per la dreta, al podi del Campionat del Món de classe Europa.

Quant a les noies, la danesa Anna Livbjerg ha estat or, la també danesa Trine Bentzen, plata, i l’espanyola Ascensión Roca de Togores Benabent, bronze. En 9a posició es troba la catalana Mònica Veenhoven, d’El Balís.

Campionat Món, Europa, 2021, podi, femení

Al podi femení, la regatista del Balís Mònica Veenhoven és la segona per la dreta.

Tots els resultats: https://www.manage2sail.com/en-US/event/8a34262b-9515-4177-8179-2b95ce28735c#!/results?classId=71f1965a-4d8e-4433-9bfb-9e20a4a85dff

Emplacem a totes les delegacions al proper Campionat Europeu Màsters i Juvenil de classe Europa que, com sabeu, organitzem des del Club Nàutic del 3 al 12 d’agost. No us ho perdeu!! 😉

Articles Relacionats