2021 08 27 MArtigues 420 (1)
Vela

420, Pol Mateu i Tano DeMaqua, i Ona Garcia i Carla Romagosa al campionat francès de Martigues

Pol Mateu i Tano DeMaqua, i Ona Garcia i Carla Romagosa al campionat francès de 420.

2021 08 27 MArtigues 420 (2)

Els regatistes del Club Nàutic El Masnou Pol Mateu i Alejandro DeMaqua, juntament amb la parella formada per Ona Garcia i Carla Romagosa van participar al Campionnats de France Jeunes 2021 que s’ha disputat del 21 al 28 d’agost al Club Voiles de Martigues.

En una regata amb força vent destacar que era la primera competició en la qual participaven després de deixar la classe Optimist per passar als 420, i obtenint una 10a posició i realitzant alguns parcials molt bons.

En la classe masculina el Pol i el Tano van obtenir una sèptima posició que les va permetre disputar la Medal Race.